Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Den första snön

I måndags kom den första snön som låg kvar, som tur var hade jag semester. Jag åkte ut till Ekeby våtmak, snön låg orörd förutom spår från en räv. Det var ett väldigt vackert ljus på morgonen, vitt krispigt ljus utan sol som färgar allt gult.

Det var inte mycket fåglar kvar men jag hittade ett par svanar.

Solen lyckades få fram lite solljus igenom molnen en kort stund.

Efter lunch gick en sväng i parkerna, då var det ett mörkar ljus.

Jag provade för första gången att fotografera en bild med ICM tekniken - Intentional Camera Movement.

Tack för att du tittade igenom hela inlägget.

Inlagt 2018-12-22 16:47 | Läst 604 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Ha fina helger framöver samt
GOTT 2019
Gun-Inger
Svar från Mari Lidström 2018-12-23 10:02
Tack och God Jul! Mari
Vackra och stämningsfulla vinterbilder! Ha en GOD JUL och ett GOTT NYTT ÅR! Yvonne
Svar från Mari Lidström 2018-12-23 10:04
Tack så mycket! H God Jul och ha ett gott 2019. Mari
Sista bilden jättefin! (Fast det heter "Intentional" inte International.)
Svar från Mari Lidström 2018-12-23 10:12
Kul att du tyckte om sista bilden, det blir nog flera nästa år. Tack för att du såg felstavningen (det blir ofta fel för mig) jag blir glad när folk ser det och vågar tala om det, så jag kan rätta till det. Ha en bra jul! Mari