Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Grand National Strömsholm 2012

Vi brukar besöka Strömsholm en gång per år när det är  Grand National, det är en galopptävling i den fina naturen i Strömsholm. Det är väldigt trevligt att sitta där i gräset med pickninck och titta på hästarna om det nu är väder för det.  I år var det blandat väder både regn och sol, så det blev ingen picknick i gräset med däremot många bilder på hästarna.

Det bara dundrar till i marken när dom passerar.
Här ifrån tar det bara några sekunder innan dom passerade mig, så man fick verkligen vara snabb.Nu flyger dom förbi och man får vänta tills dom passerar igen.

Lite stilstudie på en av hästarna.


Vid en regnskur sökte vi skydd under några gamla ekar och där hittade vi en gammal minneslund för hästar.
Inlagt 2012-06-17 20:25 | Läst 2880 ggr. | Permalink

"Hej Mari, vilken härlig action. Jag har varit på Strömsholm i tjänsten några gånger men aldrig på ett evenemang som detta. Minneslunden kände jag dock till. Jag fastnade direkt för bild nr 3. Rumporna brukar ingen annan fotografera. Hälsningar Lena"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Mari,
vilken härlig action. Jag har varit på Strömsholm i tjänsten några gånger men aldrig på ett evenemang som detta. Minneslunden kände jag dock till.

Jag fastnade direkt för bild nr 3. Rumporna brukar ingen annan fotografera.

Hälsningar Lena
Jag gillade allt gräs som sprätter när dom satsar på hindret, därför la in en rumpbild, hade många sådana bilder för dom passerade så himla snabbt. Jag kan verkligen rekommendera att åka dit när det är galopp men nu får vi vänta ett år till nästa gång.

Mvh
Mari
Härliga bilder på härliga hästar .... och Strömsholm är verkligen ett hästens Mekka!
hälsar
Monica
Svar från Mari Lidström 2012-06-18 18:51
Kul att du gillade bilderna, ibland tar vi en fika där och bara går omkring och tittar på alla vackra hästar som finns där.

Mvh
Mari
Fina bilder! Jag har under våren fotat på islandshästtävlingar ett par gånger, det är väldigt kul att fota hästar men inte det lättaste när det går undan.... men du har lyckats bra ;-)
Svar från Mari Lidström 2012-06-18 18:53
Tackar! Jag såg dina bilder på bloggen och dom var väldigt fina, det var väldigt kul men svårt men man blir väldigt nöjd när man får bra bilder.

Mvh
Mari
2012-06-26 00:07   Rosanna
Hej! Vilka fina bilder! Hästen på bild nr. 10 är "min" häst :) Första gången jag hittar en galoppbild på honom :) Så jag undrar ifall jag får använda den bilden? Och ifall du råkar ha någon mer bild på honom? Jag var på plats men hade fullt upp så hann aldrig fota. Vore väldigt tacksam!

MVH Rosanna :)
Svar från Mari Lidström 2012-06-26 09:43
Kul att du gillade mina bilder. Maila till mig angående bilder på din häst, jag har några till. mia740@hotmail.com

Mvh
Mari Lidström
Rosanna 2012-06-26 11:17
Tack! Har mejlat dig nu :)