Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Hingstsläpp i Böle

Lördags åkte jag och en kompis iväg till Böle för att se på hingstsläpp som jag har sett fram emot länge. Jag letade fram sovsäck och tält som båda är över 30 år.... oj nu kände jag mig gammal, som ni förstår så tältar jag inte ofta.... jag gillar riktiga sängar! Men vad gör man inte för att få fotografera hingstar i en härlig miljö.

Här kommer "lite" bilder.

Tillslut blev det lugnt i hagen.

Inlagt 2017-06-12 22:00 | Läst 1345 ggr. | Permalink

"Det här hade jag velat uppleva. Måste ha bättre koll till nästa år. Sköna, explosiva bilder. Hingstar är hingstar och det blir lite extra kick då de kommer ihop sej. Hälsningar Lena"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Härliga bilder!
Svar från Mari Lidström 2017-06-12 22:14
Tack så mycket!
Så de släpper ut hingstar på samma sätt som kor...
de blir lika glada när de känner friheten...men kanske är mer
viga av sig...det var intressant få veta samt se dina bilder.
De visar på ett fantastiskt sätt glädjen.
Hoppas du somnade gott ..tält är romantik för mig..
Gun-Inger
Svar från Mari Lidström 2017-06-13 16:41
Dom flesta hästar släpps ut i större hagar på sommarbete, då blir dom glada. Här var det bara hingstar och dom mäter sina krafter för att se vem som ska bli ledaren, dom slåss inte på blodigt allvar för det finns inga ston här. Det var den svarta hästen som tog komando nästan direkt, han var en gammal erfaren häst på 19 år, så ungdomarna får låta han styra.

Det gick bra med sömnen och jag åker nog dit nästa år igen om jag är ledig.

Ha det bra,
Mari
Stora, vackra, starka djur. Minnesvärt att se, fina bilder alla.
Svar från Mari Lidström 2017-06-13 16:44
Det var verklig värt att åka dit, miljön var så vacker, på kvällen låg det dimma över ängarna och allt såg magiskt ut. Det blev ett fint minne att tänka på när livet känns grått. Kul att du gillade bilderna.
Ha det bra! Mari
Fina bilder du fick! Nästan så jag ångrar att jag inte följde med... å andra sidan hade vi en väldigt trevlig tjej-fototräff i Sundbyholm, men nästa år kanske jag hakar på!
Svar från Mari Lidström 2017-06-14 17:00
Tyvärr så händer det mycket ibland så att det är svårt att välja. Om jag kan så vill jag nog åka nästa år igen, för det var bara 3 hästar. Förra året var det 10 st.
Det här hade jag velat uppleva. Måste ha bättre koll till nästa år. Sköna, explosiva bilder. Hingstar är hingstar och det blir lite extra kick då de kommer ihop sej.
Hälsningar Lena
Svar från Mari Lidström 2017-06-14 17:03
Det fantastiskt att se deras kroppspråk ochnhela arrangemangett var bra och miljön var väldigt vacker. Jag kommer nog att åka tillbaka. Ha det bra! Mari