Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Kattutställning

Nu har dom små söta kattungarna blivit så stora att dom har varit på sin första kattuställning och dom tog det hela med ro.

Bilderna är ganska gryniga  (högt iso) för det är väldigt svårt att få till bra bilder i en mörk lokal och kattögon är väldigt känsliga för blixten.

KerkyraIraklisIraklis blev nominerad, det innebär att han är den snyggaste kattungen bland semilånghåren som den här domaren har dömt under dagen. Han går då vidare till panel och där tävlar han mot dom andra domarens bästa kattungar och den som vinner blir Best in Show, vilken han inte gjorde men jag tycker att han är bäst:)Två vackra vita Norska skogkatter. tror jag i alla fall, har inte riktigt koll på om jag fotade två eller bara en.

Inlagt 2011-01-09 15:35 | Läst 3126 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Dina tisar är helt bedårande! Hm, ja, alla katter är det förresten. Men dina små telingar var verkligen urgulliga och fina!
Svar från Mari Lidström 2011-01-10 20:59
kattungarna känns verkligen som mina för jag har följt dom sen dom var ett dygn men det är en vän till mig som äger dom. Jag kan bara hålla med att alla katter är för söta och dom är roliga fotoobjekt.
Håller med dig. Har själv fotat på kattutställning och blixt är ett no-no ...
Men bättre lite gryn och brus än ingen bild alls.

Underbara djur, katter.

mvh
/Harald
Svar från Mari Lidström 2011-01-10 21:01
Japp... det är bara att stå ut med brus eller köpa en ny svindyr kamera, det får bli på nästa lottovinst:)))
Hej Mari, vad kul att du är så aktiv här och att du fotograferar så mycket! Du är jätteduktig och katterna är underbara förstås. Kanske har du lust att bidra med något mästerverk till Trasdockan i framtiden? :) Många kramar till dig och katterna!
Svar från Mari Lidström 2011-01-10 20:57
Hejsan! Roligt att du också finns på fotosidan Mitt fotointresse har bara vuxit, det var katterna som fick mig att börja fotografera men eftersom jag inte kände mig säker på hur kameran fungerade så gick jag en fotokurs på Eskilstuna fotoklubb och sen var jag fast. Klart jag kan bidra med bilder till Trasdockan jag har många bilder på lager.

Kram
Mari
Ja jag har funnits på Fotosidan i många år men inte alls speciellt aktiv tyvärr, ska försöka bättra mig. Låter underbart att vara med i en fotoklubb, det vill jag också vara! Men i Stockholm är ju allt så stort så jag vet inte hur jag ska hitta en. ;)

Ser fram emot bilder till Trasdockan, dina bilder är alltid så himla fina!