Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Legat i smutsen igen...

 Skulle jag bara gå ett ärende på kvällen men tog med mig kameran för man vet aldrig vad man kan stöta på. Allt gick som smort tills jag såg några rönnbär, vek av från vägen och in i snåren och det ena ledde till andra. Jag började ta kort på rönnbären men sen såg några blommor och helt plötsligt ligger jag ner på marken och krälar omkring i skiten för att få en bra fotovinkel och givetvis så hade jag rena jeans på mig,  min man har sagt att när jag tar med mig kameran så ska jag ta på mig ett par galonbyxor för det här var inte första gången som jag kommer hem smutsig, får nog önska mig det i julklapp:)) 

 Givetvis så blev jag smutsig i onödan för det blev inga lyckade bilder för jag började fota i befintlig ljus och ställde in kameran på ISO 1000, men det räckte inte så då tänkte jag prova att med fota med den inbygda blixten och då glömde jag ställa tillbaka ISO antalet till 200, resultatet blev några gryniga bilder på blommor:) 

 

 

Inlagt 2009-08-21 19:36 | Läst 5134 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Hej, blåklocksbilden är superfin!
h. Håkan
Svar från Mari Lidström 2009-08-22 12:50
Tack så mycket.
Å andra sidan så kan ju lite grynighet ge en "filmkänsla" till bilderna.
Blåkloclsbilden är ju alldeles utmärkt.
Svar från Mari Lidström 2009-08-22 12:52
Kula att du tycker om, är själv nöjd med kompen men blir så trött på mig själv när jag glömmer bort att ändra tillbaka inställningarna.
Vad gör man inte för en bra bild. Jag har alltid fullt av myggbett och små sår på benen efter en fotorunda i skogen. Man får helt enkelt offra lite för att få en bra bild.

/Niklas
Svar från Mari Lidström 2009-08-22 12:54
Håller med dig, det är därför jag alltid hamnar i smutsen, värst var det en gå gång när jag fotade vitsoppor klädd i en vit jacka, den var inte sig lik när jag kom hem, men som tur är så finns det tvättmaskiner.
Mari. Precis så!! En själ som brinner för fotandets ädla konst ska ha skitiga byxor o vara lite ivrig. Du fick en kul fotostund och några fina bilder! Gryniga..?? Om man ska vara petig är det kanske så men det behöver man inte vara. Blåklockan är jättefin!
Hmm..Jag har ett par vadarbyxor jag inte behöver..kan de va nåt?? Tänk vilka bilder du skulle kunna ta!
Allt Gott! Anders Mjölnare
Svar från Mari Lidström 2009-08-22 22:10
Kul att du nämner vadarbyxor, för jag har gått och funderar på hur jag skulle kunna fota näckrosor från en låg vinkel, nästan i vattennivå och jag vill inte kliva ner i en skitig damm med kläderna på.Men enklast blir nog att leta upp en trädgårdsdamm där man kan ligga på gräsmattan.

Ha en fortsatt skön helg!
Mari