Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Nytt objektiv

Idag har jag köpt ett nytt objektiv (70-200) och en telekornverter x2, självklar var tvungen att prova den nästan direkt. När fått i mig lite mat så var det fort ut i bilen och virra runt för att hitta något lämpligt motiv innan det blev mörkt, tillslut så hamnade jag vid en fårhage.

Hann även med att leta upp ett rådjur.
 

Inlagt 2017-09-02 22:57 | Läst 983 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hej Mari Jag tycker det ser väldigt bra ut. Du kommer säkert ha glädje över objektivet.
/ Bengt H.
Ser väldigt bra ut. En brännvidd jag själv önskar mig som för det mesta håller till i skogen. Tror det är ett mångsidigt objektiv. Bra med en konverter också. Med ålder har man blivit lat och vill inte släpa på stora tunga saker. Önska dig fina fotoutflykter framöver med objektivet.
Sten
Svar från Mari Lidström 2017-09-05 16:54
Både vikten och priset fick mig att fundera länge innan jag beslutade mig för att köpa det, men nu känns det helt rätt. Jag ska snart iväg på en fotoresa, ska fota hjortar utanför Köpenhamn, då hoppas jagat det blir många fina bilder.
Hälsningar! Mari
Kul med nytt objektiv, det tror jag du kommer att trivas med. Fina bilder på fåren, mycket förtjust i får. Tycker det ser ut som att de står och funderar och småflinar åt en, och det har de ju anledning till. Vi människor är ju ena konstiga djur :-)
/Janne
Svar från Mari Lidström 2017-09-05 16:49
Speciellt dom som kryper runt i en fårhage med en kamera en fin sensommar kväll ;)