Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Parken Zoo

En medlem i Eskilstuna Fotoklubb tog initiativet till en fotopromenad i Parken Zoo idag, vi var 4 st som promenerade runt och fotade "lite". Det tog oss 5 tim att ta oss runt, fast då hade vi en paus med lite glass och dryck.

Det var många år sen jag var där, har inte blivit av sen ungarna blev stora så det var kul att se vad som hade hänt sen sist.

Tigrarna var lika ståtliga som vanligt.
En trött liten gibbon.


Sitter sminket rätt??
Flamingornas var inte så lugna som dom ser ut.
Åter fred i flocken.


Komodovaran


Svart spindelapa


Svart spindelapa utomhus
Jaguar


Fossa


Var bra trött i fötterna när jag kom hem men det va en riktigt trevlig promenad.

Inlagt 2012-05-22 21:56 | Läst 3395 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Så många vackra bilder! De tre första gillar jag allra mest.
//ewa
Tack för trevligt sällskap idag! Kul och se dina bilder på alla härliga djur. Jag håller på och redigerar för fullt så några har jag nu lagt upp på min hemsida så får vi se om det kommer några fler här på FS eller på fotoklubben fb-sida....
Svar från Mari Lidström 2012-05-24 08:51
Det var riktigt kul med sällskap, vi göra om det nån gång.
Härliga bilder! Man blir alltid glad av djur bilder :) Jag var där också och fotade igår :) Det tog mig många timmar också, jag fick ha tålamod med vissa djur som sover och vissa djur fick jag vänta tills de stod på rätt plats alltså i skuggan då jag ville ej fota i starkt sol men det var inte så lätt..
Svar från Mari Lidström 2012-05-24 08:55
Jag såg flera med långa objektiv den dagen, så det finns många med samma intresse. Tålamod är nånting man måste ha när man fotar djur men samtidigt blir man väldigt nöjd när man får en bra bild.

Ha det bra!
Mari
Det blev många fina bilder. Konstigt djur flamingon, bättre den hade kortare ben så hade den inte behövt så lång halls ;-) Det var ganska många år sedan jag själv var i parken, gillade när de hade öppet på kvällarna förr, svalare och mindre med folk.
/Janne
Svar från Mari Lidström 2012-05-24 08:57
Dom har kvällsöppet nu med ibland och jag funderar på att gå dit en kväll och slippa fota i så starkt ljus.

/Mari
såg spännande ut, hade gärna hängt på som första grej för mig i fotoklubben. får boka in ett besök.
Svar från Mari Lidström 2012-06-01 10:34
Gör det, det är alltid kul att träffa andra fotografer och göra någonting tillsammans.

/Mari