Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Rammstein mitt i natten.

Inatt blev jag väckt kl 0.30 när min man kom hem från konserten med Rammstein. Jag tog mig sömnigt till toaletten och skulle sen krypa tillbaka ner i sängen, trodde jag....  men mannen bara pratade på om hur fantastiskt det hade varit och jag blev bara mer och mer vaken och tillslut var helt klarvaken.

Så strax efter kl 1.00 satt vi i vardagsrummet och drack te och jag fick se på bilder från showen. Det var verkligen tur att jag  började jobba kl 12 den dagen så jag hann sova lite till.

Bilderna blev förvånadsvärt bra för dom är tagna med en gammal mobil, för tyvärr fick man inte ta in någon kamera.

Det här var jag tvungen att titta på inatt.
Fotograf till bilderna














Inlagt 2010-02-21 23:17 | Läst 3879 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Din man har så rätt så - en grym show! Önskar jag hade kunna stå sådär nära
Svar från Mari Lidström 2010-02-21 23:45
Då förstår du att han var helt uppspelt när han kom hem. Han hade laddat länge för den här kvällen.

Mari
Häftigt, hade velat varit där!!
Svar från Mari Lidström 2010-02-21 23:48
Jag är glad att jag slapp:) Men hade man fått tagit in systemkameran då hade även jag gått dit och trängts längst fram./Mari
Jag stod också där i folkmassan men inte lika nära scenen. Det var en bra konsert, men jag hade önskat mig mera gamla godingar istället för så mycket nytt :).

/Joel
Svar från Mari Lidström 2010-02-22 10:51
Dom var där tidigt, det var bara ca 100-150 personer där när dom kom in. Men det blev trångt och jätte varmt mot slutet så dom var både svettiga törstiga.

/Mari
Mitt kort fungerade inte när jag skulle köpa biljetter. Hade köat i en timme på ticnet, men glömde att jag hade ett ungdomskort som man inte kan köpa med där. Sedan dess har jag försökt förtränga allt som har med rammstein att göra. Snygga bilder blev det allt. Skönt att dagen är förbi nu.
Svar från Mari Lidström 2010-02-22 13:56
Vad tråkigt! Det var nära att min man också blev utan biljetter, han köpte via internet och när han klickade på köp ramla han ur systemet och fick börja om, tredje gången lyckades han. Då har han försökt få tag i biljetter till tidigare konserter men misslyckas, så det är inte lätt att få biljetter till dom.

Ha det bra!
Mari
Såg detta på Aftonbladets recension:
"Gruppens nuvarande fotokontrakt strider mot svenska upphovsrättsregler. Det kan inte Nöjesbladet gå med på och publicerar därför inga bilder från gårdagens konsert. "

Begriper inte hur dessa artister resonerar runt publiciteten; varför begränsa tillgången på inspirerande bilder och locka fler till konserter?Så tur det finns mobilfotografer! :)
Svar från Mari Lidström 2010-02-22 22:02
Det känns helt löjligt att artister har börjat med fotoförbud nu när dom nya mobilerna har jätte bra kameror inbyggda, och alla har en mobil i fickan. Det stod massor av folk med mobilerna i högsta hugg och fotade och inga vakter slängde ut dom.

/Mari
Det var en väldigt imponerande tillställning, tror nog att fotokontrakten hänger mer på skivbolagen än artisterna.
Svar från Mari Lidström 2010-02-24 20:07
Det är väl så att skivbolagen bestämmer, men det är väldigt tråkigt. Kan tänka mig att det var en imponerande föreställning.

Mari