Här kommer det att finnas mycket bilder, hoppas jag:)

Utflykt till Nyköping

Idag tog jag med mig Canon AE 1 som var laddad med svartvit film, kameran är ca 35 år och kallas för gammel kameran. Medan jag väntar på resultatet så lägger jag ut några bilder tagna med min IPhone5.

Inlagt 2016-07-14 18:10 | Läst 923 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Nyköping ser fint ut när du visar det.
Svar från Mari Lidström 2016-07-14 19:31
Det var fint, vi gick längst ån ner till hamnen och gick tillbaka på den andra sidan. Sen var vi på ett mysigt fik, Fåfänganscafe, det var som att sitta mitt ute på landet.
2016-07-14 20:07   Roger Svedenäng
Fina bilder även med en mobilkamera. Behöver man något annat? Själv har jag en Samsung Note 4 som jag använder mer ofta än min Sony a700 och Sony a77 med en j---a massa objektiv till som skall släpas på.
Svar från Mari Lidström 2016-07-14 20:12
Ibland är det skönt att bara ha mobilkameran, speciellt i så här fint väder så räcker den långt.
Canon AE1, den drömde jag om att äga, men som tonåring med endast studiebidrag var 1800 kr en oöverkomlig summa pengar runt 1980. Ser fram emot att få se resultatet från den kameran, även om man kommer rätt långt med en iPhone5 också.
Svar från Mari Lidström 2016-07-15 08:19
Jag hoppas att kameran fungerar som den ska, för det är många år sen vi tog kort med den, det har passerat några systemkamror sen vi slutade använda den. Men mobilen är väldigt bra för den har man alltid med sig och den väger i get. När jag var på Öland hade jag med mig min digitala systemkamera och gammel kameran när jag skulle fota raukar båda hängde runt min hals och det slutade med huvudvärk, det hade jag sluppit med mobilen☺☺☺
Har ju också en sån just nu, jag körde ju över min nya 6S med åkgräsklipparen igår , snyft....Utmärkta bilder är det!/ Björn T
Svar från Mari Lidström 2016-07-15 08:24
Vilken otur du hade. Min har legat i en toalett, blev sen ordentligt avspolad och avspritad. Sen la jag den i en påse med ris i över ett dygn och den fungerade som vanligt. Det är en riktigt bra telefon.
Min gamla hemstad tycks vara sig lik. I hamnen fanns ett trevligt sommarfik som hette "Smått och gott-boden". Jag tror de bakade sitt bröd själva. Ett kärt promenadmål på somrarna.
Svar från Mari Lidström 2016-07-15 08:29
Jag var där med några vänner och vi tyckte det var en väldigt mysig stad. Vi började med att fika på Cafe Fåfängan tog sen en promenad i området, tog oss sen till centrum där åt vi en lunch, sen promenerade vi länngs ån ner till hamnen. Vi var alla nöjda med vår utflykt.