Mitt fotografiska minne

Grå vardag

Här hade jag skrivit en längre text för att tala om att jag upptäckt och laddat upp ett kvarts tusende vardagsbilder i min Portfolio. Men så försvann inlägget plötsligt och jag ids inte skriva det igen. Ni vet, såna där bilder som man aldrig annars bryr sig om att visa. Kanske inte ens för sina närmaste. De bara ligger där och skräpar på en hårddisk. Nå, nu är det sagt och gjort i alla fall. Välkommen in att koppla av med lite "skitbilder". Det bästa som kan hända är att du tycker att dina bilder är bättre. Det här är mitt sätt att uppmuntra dig =)

Mellanformataren

PS
Alla bilder är gråa. Även de som är tagna på röda dagar. Albumet hade länge bara fem bilder men sedan jag gick med i poolen "Vem älskar Curt Larsson" så undrade jag om jag hade några fler. Och det hade jag. 


Abbe och jag i Kungsträdgården


Barnbarnet Siri (th) och kusin Josefin (tv) twistar och sjunger


Tjänsteresa. Köpenhamn, tror jag. Med en Kiev 4AM

Alla bilder är tagna under min vakna tid och skildrar således allt jag är inblandad i. Jag har alltid en kamera med mig. Utan den blir det inga vardagsbilder.

Inlagt 2011-08-29 16:48 | Läst 4557 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Vad bra att du tar bilderna när du är vaken! :-D Jag avstår från jämförelser och väljer att kalla dessa för experimentbilder.
Svar från N Thomas Meldert 2011-08-29 18:29
Jag törs inte titta bilderna jag tar när jag sover, än mindre visa dem! =)