Mitt fotografiska minne

Fotoutställning med enkla medel

Visst drömmer man om att ha egen utställning då och då. Jag fick en utmärkt tom skärmvägg på mitt jobb och bestämde mig för att fixa en alldeles egen utställning med MINA bilder. Och det fina är att jag kan byta bilder då och då så att mina besökare tittar efter nyheter =) Så här ser väggen ut just nu.

 

Och som grädde på moset har jag egna bilder på "skrivbordet" på mina tre skärmar. Den här ligger uppe på den jag använder minst. Jag kastar ett öga på den då och då när hemlängtan blir för stor =)

Och kommentarerna kommer och det pratas foto...

Inlagt 2010-04-23 08:26 | Läst 9156 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Vad kul det var smart gjort, så kan du byte när du själv vill också, och utställningen kan du ha så lenge du vill:o)
Ha en fin helg:o)
MVh synnöve
Svar från N Thomas Meldert 2010-04-23 10:04
Ja, det är bonusen med den här utställningen. Den pågår så länge jag vill och bilderna kan bytas ut mot nya. Visst är det genialt?
Det var snyggt Thomas.
/John-Erik
Svar från N Thomas Meldert 2010-04-23 14:36
Lite kompakt men funkar bra.
Det var ingen dum idé.
Själv kör jag bildspel i skärmsläckaren, men den går ju mest när jag själv inte är där, och då blir det ju inte så mycket kommentarer... :-)
Svar från N Thomas Meldert 2010-04-23 14:37
Det går väl att hänga lite på baksidan om din och Oscars bokhyllor. Och korridorväggarna är väl inte fulla. Än =)
Jag har inte någon av mina egna bilder på väggen i mitt arbetsrum, däremot några andra fotografers. Micke Berg, Anders Petersen, Kenneth Gustavsson och Chr Strömholm, dom ger mig inspiration och arbetslust varje dag.
Min skärm kör jag helt ren neutralgrå. Eftersom jag är ensam på min arbetsplats numera (hemma) skulle det kännas mysko att ha ett bildspel med egna bilder.
Men när jag tidigare arbetade hade jag också egna bilder på min arbetsplats, mest då bilder från och runt min fjällstuga i Härjedalen. Dit jag längtar hela tiden...
Svar från N Thomas Meldert 2010-04-23 14:39
Det är väl inte så många besökare på ditt arbetsrum som jag på mitt.Om jag ägde någon berömd fotografs verk skulle jag också hänga upp dem på mitt arbetsrum hemma. Bättre omgivning kan man väl inte ha!
Låter som en bra idé skall fundera på att sätta upp några foton...
Svar från N Thomas Meldert 2010-04-23 20:24
Det tycker jag att du ska göra. Låt andra se dina bilder på pränt.
Trevlig idé. En utställning av egna foton hemma skulle inte vara så dum. Mitt problem är att alla väggar är fullhängda med konst. I och för sig också trevligt, men det blir ett pusslande om man ska skapa ny väggyta. Får fundera på det, för det är faktiskt en bra idé.

Jag ska kolla i vårt klubbhus också, där kanske det finns lite bra väggyta.
Svar från N Thomas Meldert 2010-04-24 06:10
Jag har gott om väggyta hemma men har jag satt upp bilder? Utställningar ska nog vara på en plats där fler kommer åt att se den. Klubbhuset är nog en bra idé.