Mitt fotografiska minne

Nytt år, ny månad och ny profilbild

En del år är sorgligt fattiga på bilder av mig själv. Kanske beror det på att jag oftast var BAKOM kameran. Månadens profilbild är det  inget märkvärdigt med förutom att den existerar. Min syster tar studenten och vi skulle naturligtvis övervara utsläppet på skolgården. Så här är jag med sonen som ska få sin första erfarenhet av studenten. Han fick hänga med varje gång tills han själv tog studenten.

Senare samma dag fick han också sin första erfarenhet av bilkörning med hjälp av farbor Michael och hans SAAB 99.

Studenten firas alltjämt i Åmål trots att den var nära att försvinna ett drygt decennium tidigare än just detta år, 1982.

Mellanformataren

Inlagt 2010-12-31 17:49 | Läst 6988 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Så den lille grabben är inte du då? Jag vill minnas att du var rätt liten för ett tag sedan :-)
Svar från N Thomas Meldert 2011-01-01 09:05
Jag tror du har missat poängen med mina profilbilder =) Eller så följer du händelseförloppet dåligt. Jag blev ju nyss pappa =) Men ok, han liknar ju mig... och det är bara ett par år sedan jag började profilbildskavalkaden
Nej, jag bara bråkar. :-) Kul idé med kavalkaden. Så grabben var en riktig veteran den dag det var hans egen tur!
Svar från N Thomas Meldert 2011-01-02 11:46
Ja, vi hade gott om vänner med barn i olika åldrar så det blev att gartulera nästan varje år fram tills han tog studenten själv.
När det gäller profilbilderna så trodde jag ett tag att de skulle ta slut ungefär nu men jag tog fel. Jag har hittat bilder för nästan alla år =) Just nu har jag dock ett snart akut problem med 1988. Men jag har ju inte kollat igenom diabilderna än...