"Hjärtats tankar & funderingar"

Darth Vader eller Darth Nallesson...

Per-Erik Ottosson (även kallad "mannen med hunden" här i min blogg ;o) frågade mig om jag ville fotografera två av deras egna nallar till Nalles Resa.

Det ville jag naturligtvis göra! :o)

Kram Milla

Den första nallen heter Darth Nallesson och här är en bild på honom :o) Eventuellt kommer jag, efter önskemål, att göra ett par justeringar i bilden.Foto: Camilla Thieme

Inlagt 2011-06-28 14:00 | Läst 6973 ggr. | Permalink

"Kort fråga: Har du ett mikroskop i vilken du tittar i när du designar allsköns rekvisita till dina pygmée-Nallar???? Helt otroligt hur du får till alla pryttlar! Ditt nuvarande liv är ett mysterium för mig............. Fridens Oscar"


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Kort fråga:
Har du ett mikroskop i vilken du tittar i när du designar allsköns rekvisita till dina pygmée-Nallar???? Helt otroligt hur du får till alla pryttlar! Ditt nuvarande liv är ett mysterium för mig.............

Fridens
Oscar
Svar från Trullan 2011-06-28 14:24
För en gångs skull behövde jag (Anders eller Helena) inte göra rekvisitan själv ;o) Lånade nallen av Per och den ser ut så här :o)
Den är även mycket större än Picasso.

Mitt nuvarande liv? Det låter spännande... ;o)
Vad är det för liv?

Fridens ;o)
Milla
Jag menar din allmänna tillvaro, hemma, arbetslös, sjuk.... Du med dina grymma talanger på flera fronter borde ha en fulltecknad Filofax.....!

/Oscar
Svar från Trullan 2011-06-28 15:01
Vad Du är snäll!!!
Tack rara Du :o)
Kram Milla
Jättefint!!! :)
Kram Lina
Svar från Trullan 2011-06-29 08:51
Tack Lina!!! :o)
Kram Milla