"Hjärtats tankar & funderingar"

Ett år av villkorslös kärlek...

Idag är det exakt ett år sedan Pepsi kom hem till mig (oss). Min man arbetade på sjön den 18/2 2012, så jag tog emot henne alldeles själv. Skall jag vara ärlig så trodde jag aldrig att jag någonsin skulle skaffa hund! Jag är definitivt ingen hund (eller katt) människa och har dessutom varit päls allergiker ända sedan jag föddes.

Men sedan jag blev ångestfri för drygt två år sedan har jag känt att det "fattades något" i mitt liv. Att jag inte ville ha barn det visste jag, men kanske ett husdjur till. Så efter några veckors sökande på nätet hittade jag henne och jag blev störtförälskad på en gång.

Det var denna bild jag såg på nätet:

Foto: Susanne Lindberg

Till Pepsi...

Tack Pepsi för att Du är den Du är, för att Du älskar mig villkorslöst och skänker mig (och min man) så mycket kärlek och glädje. Du har fört mig och Marko närmare varandra och Du har gjort oss till ett mer harmoniskt och mer kärleksfullt par. Vi har Dig att tacka för så mycket, Pepsi Du har fulländat vår familj".

Vi älskar Dig! 

Kram Husse & Matte

Foto: Camilla Thieme OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

Inlagt 2013-02-18 20:44 | Läst 3688 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Skönt att du mår bättre! Visst är det härligt med hundar, de har en förmåga att alltid vara alldeles rätt utan att göra något annat än att vara sig själva. Grattis till första årsdagen :) /Karin
Svar från Trullan 2013-02-23 22:56
Tack för Dina rara rader Karin :o)
/Milla
Vad gulligt skrivet till Pepsi! :)
Kram!
Svar från Trullan 2013-02-23 22:58
Tack Anna :o)
Kram Milla