MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Dags att höja dosen ytterligare...

 

Så var det dags att höja dosen på min medicin igen. Jag som trodde att jag kommit upp i den dos som jag skulle ha...

Igår träffade jag min läkare på Ankaret Carema Hjärnhälsan i Haninge för en uppföljning av min medicin. Efter att ha samtalat med henne i drygt tjugo minuter föreslog hon att jag skulle höja dosen ytterligare 5 ml, eftersom jag fortfarande kan känna ångest ibland. Jag som tycker att jag mått så bra den senaste tiden, tänk om jag kan må ännu bättre!!! :o)

Så idag och sju lördagar framåt skall jag öka min dos med 0,6 ml och kommer då att vara uppe i 15 ml om en månad. Sedan tar det ytterligare fyra till sex veckor innan man kan göra en utvärdering. Det kan tänkas att jag behöver öka dosen ytterligare något, vi får se :o)

Något som däremot oroar mig en aning är den extrema trötthet som medicinen ger. Självklart är jag hellre trött än har ångest, men jag vill ändå klargöra att det inte är någon "vanlig trötthet" jag talar om. Medicinen gör mig "omtöcknad" och väldigt yr och vissa gånger går det helt enkelt inte att hålla ögonon öppna. För Er som känner av "väderomslag" kan jag tala om att det är precis så det känns! Har faktiskt en sådan trötthet nu, i skrivande stund och har jättesvårt att koncentrera mig. Texten bara "flyter ihop" och jag har väldigt svårt att både koncentrera mig på vad jag skall skriva samt att hålla ögonon öppna. Jag vill bara gå och vila... Men jag måste städa och tvätta idag, samt fixa en "hörna" till min Fotobox (som för närvarande står på köksbordet) så jag får kämpa vidare ;o)

Kram Milla

 

 


Postat 2011-04-02 12:43 | Läst 1421 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera

PT...

 

Det var inte alltför länge sedan jag hörde ordet "PT" för första gången och undrade vad det betydde. Senare förstod jag att det var en förkortning av Personlig Tränare. Nu har jag skaffat mig en egen "PT". Eller i alla fall en person som skall agera som min PT, nämligen min gode vän Anders :o)

Sedan jag slutade gå till gymmet i början av februari tycker jag att jag lagt på mig lite "hull" och vill gärna få bort det igen. Så nu skall jag börja promenara/jogga lite samt göra en del övningar både inne och ute.

Anders har kört tre stycken pass med mig och gissa om jag fick träningsvärk efter första passet ;o) Fast det var bara härligt, då vet jag att träningen gjorde nytta! Hoppas vi fortsätter, så att det inte rinner ut i sanden.

Jag gillar att träna ganska sent på kvällen (vid kl. 21-22) då är det inte så mycket folk ute och lugnt och skön. Däremot får man packa på sig en himla massa kläder (vintertid) så man ser ut som en Michelingubbe ;o)

Se och hör hur Anders kör med mig... ;o)

OBS! Glöm inte ljudet.  

Video: Anders Ericsson (Konica Minolta Dimage 600)

 

Har Du en PT? Berätta gärna!

Kram Milla

 

 


Postat 2011-04-01 21:50 | Läst 4642 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera

Picasso bakar...

 

Jag måste säga att Picasso är en väldigt duktig och huslig nalle. Imorse stod han och bakade redan klockan åtta imorse när jag klev upp... ;o)

Kram Milla


Foto: Camilla Thieme

 

Tack Helena för den fina mössan Du sydde till Picasso :o)

 

"Bakom kulisserna"

 

 


Postat 2011-04-01 11:48 | Läst 2629 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera
Föregående 1 ... 7 8