"Hjärtats tankar & funderingar"

Mitt hjärta brast...

 

Imorse när jag såg detta videoklipp på aftonbladet.se

Klicka på bilden för att se filmen...

 

Hur kan en  människa vara så grym? Jag tänkte på min lilla mamma och om någon skulle behandla henne så illa. Jag grät så jag skakade. Ingen människa borde bli behandlad på det viset, när de dessutom är sjuka och inte kan försvara sig! Jag mår faktiskt fysiskt illa av detta. Hur känner Du? Berätta gärna

Kram Milla


OBS! Fortsättningen på "Mitt Äventyr" kommer inom kort. Var bara tvungen att skriva om detta för det berörde mig så... 

 

Inlagt 2010-07-29 12:39 | Läst 5373 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ryser, Fruktansvärt att man kan göra så mot en gammal människ, ja mot någon alls egentligen, men extra obehagligt när det är en helt försvarslös människa.
Svar från Trullan 2010-07-29 12:55
Ja, helt ofattbart...
Tack för Dina rader Margareta.
Mvh Milla
Tyvärr händer det även här. En man som anade oråd satte en kamera på sin mors äldreboende för några år sedan och såg liknande scener. Jag har också själv hört vårdbiträden skymfa gamla senila patienter på den tiden jag jobbade i långvården. Även om de sjuka inte uppfattar så mycket så bör de ju bemötas på ett respektfullt sätt, men det finns folk som har hamnat fel även i vårdsektorn och inte har rätt attityd. Det är ju bra att frågan kommer upp! Man får verkligen hoppas att det inte förekommer ofta.
Svar från Trullan 2010-07-29 13:30
Ja, det hoppas jag verkligen!!!
Fy, så fruktansvärt.
Tack för Ditt inlägg Ylva.
Mvh Milla
Det är verkligen en grym värld vi lever i, där vi människor är så hemska mot varandra. Och vi ska föreställa de mest intelligenta varelserna som existerar.

Många och jag säger många för det är det oavsett om det bara är en liten procent totalt, är inte lämpliga för de jobb de är tillsatta för. Och det gäller då även de som jobbar med levande individer, dvs både människor och djur.

Jag hoppas att allt upptäcks och kan förhindra fortsättning. Jag kommer i alla fall vara nitisk och ifrågasättande när min lilla mamma väl behöver äldrevård.

Som tur är, så finns det så många fler fina, underbara människor som tar hand om andra människor och djur.
Svar från Trullan 2010-07-29 13:59
Ja, vi får hoppas att de blir upptäckta!
Det har Du rätt i Rei (att det finns många
fler fina, underbara människor :o)
Tack för Ditt inlägg.
Mvh Milla
"Det finns bara två saker som är oändliga, världsrymden och människors dumhet, och det första är jag inte säker på. Albert Einstein."
Tragiskt!
Svar från Trullan 2010-07-29 16:25
Ja, mycket tragiskt :o(
Tack för Dina "visdomsord" Tord.
Mvh Milla
Att man blir förbannad är ju årets underdrift. Det finns så många idioter och galna handlingar världen så man slutar ju aldrig att häpna. Det finns saker som nära och kära kan bli utsatta för oavsett ålder och det är mycket oroväckande.
Man får nog vara superobservant på de små detaljerna och verkligen agera om man skulle råka ut för något liknande i framtiden.

mvh/Ove
Svar från Trullan 2010-07-29 20:24
Ja, det måste man verkligen.
Sina nära och kära skall man vara rädd om!
Tack för Ditt inlägg Ove.
Mvh Milla
Frågan är vad det är som driver en människa att göra sådana saker, saknar ord för att beskriva en sådan här händelse. Det är för jäkligt helt enkelt!

Kram
Svar från Trullan 2010-07-30 11:01
Ja, det är det verkligen.
Man undrar ju vad/hur de tänker...
Tack för Dina rader Anders!
Kram Milla