"Hjärtats tankar & funderingar"

Var tar all mat vägen???

Den senaste veckan har jag varit katastrofal i mitt mat intag! Jag satt och skrev ned en del av det jag ätit de se senaste sex dagarna och blev nästan mörkrädd när jag sedan läste igenom lappen. Jag har bland annat ätit:

-  Pizza (Calzone)

- Pizza Hut (buffé)

- Mc Donald´s (cheeseburgare)

- MAX (cheeseburgare, Coca-Cola, pommes med bacon, smält ost, gräddfil, lök och jalapeno, samt hallon paj med mjukglass)

- Pizzaslice

- Korv med bröd

- Spaghetti med fet köttfärssås

- Bröd med massor av ost och smör

- Piroger med smör

- Varm choklad med vispgrädde

- Tårta

- Kladdkaka

- Kanelbulle

- Kaka

- Chips

- Godis

- Choklad

- Glass

- Massor av Pepsi Max

              


Det värsta är nog att jag inte varit på toaletten "ordentligt" en enda gång sedan jag stoppade i mig allt detta!!!

Jag bara undrar, var tar all mat vägen???

Kram Milla

Inlagt 2012-05-09 22:23 | Läst 4299 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ja du.. vill inte vara elak men tror nog att mycket av det du kallade mat inte kommer ut, det stannar i kroppen...
Å du klagar på vikten !! va konstigt...
Svar från Trullan 2012-05-10 10:43
Men det är ju medicinen jag äter som gjort mig helt förbytt... :o(
Är detta ett skämt eller...skulle aldrig våga skriva ut till allmänn läsning hur onyttig mat som du stoppar i dig. Du kanske skulle kontakta "Du är vad du äter" för bättre kostråd? De som inte kommer ut den naturliga vägen stannar kvar i kroppen och gör den rund och... resten får du fylla i själv. Hur gammal är bilden på dig?
Ska jag göra en veckomatsedel åt dig? =)
Här lagas bara riktig nyttig mat vilket också blir betydligt billigare än det där...! ;)
Jag äter kanske ute en gång per år och då blir det kycklingsallad... Fast det är ju iof för att vi inte har råd. Skulle gärna äta ute oftare annars! :D

Det du ätit under dagen ska gå genom tarmen på natten och bajsas ut morgonen efter om allt fungerar som det ska. Om du vill må bra i själen tror jag du måste börja med att ge kroppen bra energi och inte tomma kolhydrater. Sen har jag själv märkt vilken enorm skillnad det blir av att bara äta på bestämda tider!! Prova det om du inte har fasta mattider än! :)
Kram Lina
En till sak...
Både Pepsi Max och Coca Cola Light och Fun Light innehåller aspartam (200 gånger sötare än socker) som lurar kroppen att tro att den fått socker och producerar därför insulin, som gör att blodsockret sjunker, vilket leder till en djup dal i blodsockernivån, vilket i sin tur leder till att du vill äta mer kolhydrater (socker) och stoppar i dig ännu mer pizza, chips, godis än vad du hade gjort annars! ;) Sen kan inte alla hantera en extra dos insulin heller, utan det kan faktiskt göra att viktnedgången stannar av!! Tåls tänka på... Mitt råd: Sluta drick läsk helt och hållet, drick vatten!! ;))
beetle 2012-05-11 12:16
Aspartam ger väl inget insulinsvar, det rekommenderas ju till diabetiker???
Jösses va mycket skräp
Det låter som Anna Skipper.
Oj vad jag känner igen mig från mina senaste veckor... de har varit något snarlikt. Mkt snabbmat o godis o glass o lightläsk (det är mitt koffeinintag)... Har perioder då det blir så sen kan jag äta vettigt längre perioder också. Det går upp o ner. Men en skillnad är det, jag går regelbundet på toaletten 1-3 ggr om dagen även när jag äter skräp! Snarare mer då skulle jag vilja påstå.

Jag skäller inte på dig, jag vet precis hur det är o hur dåligt samvete man får... o den enda som kan förändra är man själv! Blä!
Hade jag ätit allt detta skräp så hade jag fått ta dubbla doser medecin.Antingen driver du med oss eller så är det något som fattas där uppe. Förlåt om jag säger sanningen.
Kramar och pussar från Kenneth. (Jag är kock)
Men Milla... Det där är INTE mat...... Det vet du också! =) Tänk på alla underbar NYTTIG mat som finns som smakar tusen gånger bättre än det där.
Kan nästan tänka mig att du mår sämre just för att du innerst inne vet att det du äter inte är bra för dig, och det ger dig säkert ångest också!

Köp en bra kokbok! Kan varmt rekommendera vilken bok som helst ur Fredagsgourmet böckerna som Allt om Mat har gett ut! Det är mat som smakar suveränt, inga konstiga tillagningsmetoder och med ett fåtal ingredienser i varje recept, och allt smakar gudomligt! Du kommer inte vilja se åt Mac Donalds, Pizza Hut eller åt Max efter att ha testat några recept! Jag lovar! =)

Styrkekramar till dig!