Ett minne för livet oavsett när du tog det

Hur tänker du när du väljer ut en bild?

Sitter och letar i mitt fotoarkiv efter bilder på dörrar. Fotoklubben här i Köping har en månadstävling varje månad med olika teman. Mars tema är dörr/dörrar.

Förra månadens tema var byggnader och mina bidrag var dessa två

En pampig byggnad vid Comosjön i Italien 2016.

Andra bilden blev denna. Museum Louvre i Paris 2017

Hur det har gått har jag ingen aning om. Besked lämnas ikväll på månadsmötet som jag totalt glömde bort att det var ikväll. Skäms på mig själv !!! Jag sitter ju i styrelsen.

Men jag skyller på att jag har semester och har kopplat av allt. Såg en påminnelse på vår fb-sida en timme innan mötet började. Men då var jag inställd på annat (matlagning)

Jag tror inte någon i klubben läser min blogg. Så jag kan lägga upp mina val på dörr här inför nästa månadstävling. Förresten spelar det inte mig någon roll. Månadstävlingen är för mig ett trevligt inslag och inspirerande aktivitet. Meningen är ju att man ska aktivera sig och leta aktuella fotomotiv. Men det är också tillåtet att bläddra i sitt arkiv om man inte har möjlighet till nya bilder.

Först tänkte jag ...Dörr....en enkel fin dörr. Men så ville jag ha något sagt med bilderna så det blev denna jag valde först.

Fotograferat i Stockholm 2016

Bild nr.2 blev det raserade utedasset vid vår fäbod djupt inne i skogarna utanför Leksand.Fotograferat 2016

Bild nr.3 Här kan vi snacka dörr !! En spontan bild tagen i Paris. Synd att jag inte fick med hela bilden på dörren. Jag tog bara en enda ögonblicksbild. Fotograferat 2017.

Nu är det bara för mig att välja ut två av dessa tre. Hur tänker du kring dessa bilder? Jag tar gärna emot konstruktiv kritik, ris och ros.

Postat 2018-03-13 20:27 | Läst 1110 ggr. | Permalink | Kommentarer (1) | Kommentera