Ett minne för livet oavsett när du tog det

Slarvfia !!!!

Jag förstår inte var jag har gjort av med mitt fotostativ, en monopod. Den låg i sitt fodral med axelrem. Jag försöker febrilt komma fram till när jag sist använde det. Jag har letat i hela huset, bilen och i stugan och så mycket fler ställen har jag inte att leta på.

Jag försöker också tänka tillbaka när jag sist använde det. Men nej....det är putsväck. Imorgon ska jag ut på en fototur och hade tänkt ta med det för jag tänkte göra det enkelt för mig när jag ska ut i skogen och slippa släpa på det större trebenta stativet. Fasen också !!!! Så förbaskat retligt !!!

Jag tog en fotorunda när jag var till stugan i Sundänge idag och min svartvita period fortsatte fortsatte idag också. Gråtrist väder men det regnar ju alla fall inte och inte var det kallt heller.

Undrar om man får klättra upp och sätta sig i dom här och vänta med kameran och hoppas på att något djur kommer som man kan fotografera. Dom står ju lite här och var i skogen oanvända när det inte är säsong. Naturligtvis får man ju vara försiktig och inte göra sönder något. Är det tillåtet tro utan att fråga markägaren som man inte känner.

Imorgon blir det Näs naturreservat med två andra ur fotoklubben här i Köping. Jag gjorde ju en fråga på facebook om några ville haka på en spontan (utan klubbens arrangemang) fototur. Jag hoppas att några fler vill följa med. Dom har hela kvällen på sig att bestämma sig.

Postat 2012-11-16 16:32 | Läst 3931 ggr. | Permalink | Kommentarer (6) | Kommentera