Mitt fotografiska minne

Jag har sålt min Baby

Om rensning i kameraskåpet

Jag har märkt att jag lätt blir splittrad av att ha för många kameror med film i. Egentligen borde det väl räcka med en. Men ack så svårt det är.

Jag har i olika omgångar sålt av kameror och annan fotografisk utrustning och inte har jag mått dåligt av det. Nu är det dags för en sån period igen. Den första kameran ut den här gången är min Rolleiflex Baby med alla tillbehör och 17 filmer. Det är en klubbkompis i Analogfotograferna Stockholm som högg direkt när jag annonserade internt i klubben om att jag ville sälja den. Vi ska ha kameraloppis på onsdagens månadsmöte och då tar jag med en del annat också.

Men mina två andra babies behåller jag. Bilden är tagen med den senaste rullen vid sommarens besök på Grönsöö slott.

 

Eders Hängivne

Inlagt 2018-12-02 11:35 | Läst 3792 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Synd på den fina kameran, men den kom nog i goda händer.
Svar från N Thomas Meldert 2018-12-02 13:18
Den kom till Garanterat goda händer.
När jag drabbas av den destruktiva säljnojan, så väger jag kameran i handen och erinrar mig varför jag köpte den. Sedan blir det inget sälja av.
Visst - det blir mycket kameror, men jag har ett snyggt (och välfyllt) vitrinskåp. Jag lider då verkligen inte av att ha "för många" kameror. Jag ser dem som en tillgång och en glädjekälla.
Svar från N Thomas Meldert 2018-12-02 13:20
Om jag hade plats för ett vitrinskåp så kanske jag hade ställt flera av dem där. Men å andra sidan, varför skulle de stå där? Det är bättre att de kommer till användning.
Nämen.., tänkte jag när jag såg rubriken, och blev lite orolig för din mentala hälsa. Jag blev lugnare när jag såg att du hade fler. :-)
Svar från N Thomas Meldert 2018-12-04 05:31
Jag hade två Baby och nu är båda sålda men två kvar, som sagt.