** Idag gör vi arbeten på vårt system, kortare störningar och nedtid kan förekomma. **
Mitt fotografiska minne

Laddat för filmfest

Olle Janson har ju redan sagt det. På söndag är det 127-filmens dag (12/7) och jag har laddat upp med efke R100, Macocolor 200 och Fujichrome Velvia 100. Svart/vit, negativ färg och dia. Rolleiflex Baby och Contessa Nettel Piccolette ska åka på fotoutflykt. Ännu så länge är destinationen/erna höljt i dunkel. Stundens ingivelse kommer nog att styra men ett förhandstips är Stockholm city. Så om du är i city på söndag och får syn på en dåre med en pytteliten Rolleiflex eller en ynkligt liten bälgkamera så är det önskvärt att du hälsar på honom. För att du ska känna igen honom kommer här ett signalement. Om du kan identifiera kamerorna så är det han.

 

 

Piccolette

 

   

Rolleiflex Baby

 

PS

Jag misstänker starkt att det är en likasinnad på utflykt i Enköping med VPK:er, Foth Derby och kanske en Baby. Håll utkik. Båda är lika sällsynta som 127-film.

Inlagt 2009-07-10 08:31 | Läst 8643 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ev blir det residensstaden eller huvudstaden istället.
Etikett "Dårskap". Jo, det är väl så...

:D

PS. I huvudstaden kan det möjligen även synas en kvinnlig d:o. Då med VPK eller Baby Tengor. :-)
Svar från N Thomas Meldert 2009-07-10 09:33
Jo, det är völ lite så. Dårskap att fota med nästan utgången film. Är Ylva i stan på söndag och fotar? Jag trodde hon är ute i sommarstugan i skärgården. Ska vi ha ett meeting? 127-rally i huvudstaden kunde ju vara kul!
Jag bara gissade.

Tanken har slagit mig...
Dårar på grönbete. Gruppbild med Derbyns självutlösare. kanske? :-)
Svar från N Thomas Meldert 2009-07-10 10:15
Jag slängde iväg en fråga till Ylva. Men om du kommer blir det ju roligare ändå. Än att vara ensam menar jag. Får väl ta med en digitalkompakt för dokumentationens skull också =)