Mitt fotografiska minne

Medlemsporträtt

Här på Fotosidan finns ett flertal medlemmar som jag har svårt att tro kan hantera en kamera. En hund, en blomma, en tecknad figur och andra konstigheter. Likväl har de laddat upp bilder! Jag är inte dum, jag förstår att man kan vara för blyg för att visa sin nuna. Somliga tycker det är käckt att gömma sig bakom en kamera som en slags reklam för det märke man valt. Attributet är ju helt adekvat men nog föredrar jag ett vanligt porträtt. Då har jag chansen att känna igen en fotande kollega när jag träffar honom/henne.

 

Det är oftast många kameror ute och fotar när jag är det men jag har inte stött på en enda som jag känner igen från Fotosidan. D v s... jag menar förstås inte kameran utan personen bakom. Här finns ju så otroligt många medlemmar att chansen att få träffa en är mycket större än liv på andra planeter. Det skulle vara gôrkul att helt oförhappandes träffa på Dieter eller Peter, Lasse eller Bengt (som går att identifiera med sina porträtt). Störst chans har jag väl att träffa Elin (som jag ännu inte träffat trots att vi varit medlemmar i samma fotoklubb). Hon bor ju där jag kommer ifrån. Pappa Leiler räknas inte i det här sammanhanget. Honom träffar jag sällan oförhappandes. Utom en gång då han överraskade mig på tåget hem från Stockholm. Det var på den tiden som jag veckopendlade mellan Åmål och Stockholm. Han hade varit i Säffle och lämnat in bilen på reparation och tog tåget hem. Jag blir inte ofta överraskad men då blev jag det när han kom in i vagnen och satte sig bredvid mig. Spana gärna in hans bilder. Det är inte så många än men några är prisbelönta i fototävlingar. Han har en diger samling troféer, somliga med internationell status.

 

Här är en bild som representerar mitt fleråriga veckopendlande. Här var det som pappa överraskade mig. Fast kanske inte just den dagen.

 

Inlagt 2008-08-03 07:39 | Läst 6830 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
(.)””(.)
( ’o’, )
-()-()-@
(_)-(_)

Du får en tangentnalle av mej. (Fast det är ju inget foto jag tagit ;-) ..)
Alla är vi olika och ser olika saker i bilder. En blomma kan se olika ut för olika människor.
Ett streck kan ge en känsla.
Därför är det så roligt med FS. Man får se massor av bilder och får inspiration och lär sej mer.

Man måste se det lilla
för att uppskatta det stora!!

Ha en bra fotodag!
/Lola
Svar från N Thomas Meldert 2008-08-03 09:46
Lysande, Lola. En skitsnygg nalle! Jag bugar och tackar. Jag uppskattar dessutom att du är fullt synlig på din sida.
Re: Bilden säger inte mycket om mej.
Egentligen tycker jag inte det finns någon anledning att ha bild på dej själv öht.
Själv har jag inga problem med att ha en visningsbild på FS.Men vissa personer kanske vill vara lite anonyma och då får de vara det det. Bra att valmöjligheten finns. Helllre nån hund eller blombild än en tom ruta bara =)
Mvh Annika
Svar till alla

Det är helt ok. Medlemsbilderna är något som jag reflekterat över och tyckte det kunde vara ett ämne för ett kåseri. Ni tar mig på för stort allvar. Igen.
vissa vill väl vara anonyma...själv tycker jag de får göra som de vill...såklart det är roligt med en bild på alla:))
faktiskt konstigt att vi inte träffats fastän vi är med i samma fotoklubb...har ju inte varit så aktiv på mötena heller...sen bor du ju inte här...så det är ju inte konstigt;))
/E.T
Jadu, skulle du träffa på mig fotandes på stan så har du nog större chans att känna igen mig så som jag ser ut på profilbilden, för det är ju just så som jag ser ut när jag fotar :-)