MITT INRE RUM...

"Hjärtats tankar & funderingar"

Till alla mammor...

Foto: Camilla Thieme

 Kramar Milla 


Postat 2012-05-27 22:00 | Läst 1840 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

Kameran segrade tillslut...

Men jag borde ha lämnat den hemma...

Jag skrev i ett tidigare inlägg att min man och jag skulle åka till Parken Zoo i Eskilstuna och att jag inte visste om jag skulle ta med mig min kamera eller inte. Ibland kan det vara skönt att bara "vandra omkring" och njuta av allt som livet ger, utan att samtidigt söka efter "den perfekta bilden". Men så velar man och tänker "kanske händer det något extra ordinärt just den här gången som jag bara inte får missa"... Detta slutar oftast med att kameran får följa med.

Så var det även i onsdags. Beslutet fattade jag när min man sade att han skulle ta med sig sin kamera, då var jag ju bara "tvungen" att ta med mig min... Sagt och gjort kameran fick följa med. 

Med facit i hand kan jag säga att det inte hade behövts! Redan innan jag kommit innanför portarna hade jag jätte ont i axlarna av kameraryggsäcken och inte blev smärtan bättre av att knata omkring i parken tre och en halv timme...

Inte en enda bra bild tog jag heller, eller vad säger Ni om dessa mästerverk?Foto: Camilla Thieme

Med eller utan kamera hade vi i alla fall en HELT UNDERBAR dag! Solen sken (nästan hela tiden), det var  över 20 grader varmt, djuren var bedårande söta och maten vi åt smakade extra gott. Det var så tomt och öde ibland att det kändes som de hade öppnat parken bara för oss två. Det kändes väldigt lyxigt och man kände sig nästan som en kunglighet.

Trots mitt sista(?) försök att gå ned i vikt lät jag inte hindras från att njuta av både mjukglass på zoo och Mc Donald´s på hemvägen. Jag skall försöka skärpa mig, men jag tänker inte "sluta leva" eller aldrig unna mig sådant som jag tycker är gott. Tyvärr har jag slarvat en hel del efter vårt zoo besök, men jag skall ta nya tag! Än har jag inte gett upp.

Foto: Camilla Thieme (OBS! Mobilkamera (HTC Incredible S)

Kram Milla

Ps. Kanske blir det några fler bilder från denna dag i ett senare inlägg, det ser Ni väl fram emot? Hihi. Ds.


Postat 2012-05-26 23:18 | Läst 2008 ggr. | Permalink | Kommentarer (2) | Kommentera

Hänt Extra Nr.19

Jag skickade in en bild på "Mitt Husdjur" Kickan till tidningen Hänt Extra för ett par månader sedan. Jag tänkte inte mer på det och när tiden gick glömde jag bort det helt. Så ringde min mamma för ett par dagar sedan och sade att hon sett min bild i en tidning som hon fått av en väninna. Dagen efter damp detta brev och en Trisslott ned i brevlådan.

Foto: Camilla Thieme (OBS! Mobilkamera HTC Incredible S)

Mamma berättade att hon rivit ut min bild och det är jag väldigt glad och tacksam över, men jag skulle vilja spara hela tidningen (jag har gjort det tidigare, då jag fått bilder publicerade i tidningar).

Därför undrar jag om Du har Hänt Extra Nr.19 och skulle kunna tänka Dig att sälja (eller skänka) den till mig? Jag skulle bli superglad!

Jag har även försökt få tag i Hänt Extra för att fråga om de säljer gamla nummer, men det går inget vidare tyvärr...

Hoppas Ni kan hjälpa mig. 

Kram Milla

Ps. Trisslotten var en NITLOTT...  Ds.

Postat 2012-05-25 23:21 | Läst 2502 ggr. | Permalink | Kommentarer (0) | Kommentera

I valet och kvalet...


Imorgon skall min man och jag till Parken Zoo och jag kan inte bestämma mig om jag skall ta med mig kameran eller inte...

Jag tänkte att det kunde vara trevligt att bara gå omkring och njuta av solen och djuren, istället för att "jaga den perfekta bilden". Samtidigt vill jag gärna ha kameran med mig för att föreviga dagen och man vet ju aldrig... Kanske är det just imorgon som jag tar min bästa bild någonsin???

Hur tycker Du jag skall göra? Kamera eller inte...  Berätta gärna!

Kram Milla

Postat 2012-05-22 21:17 | Läst 1677 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera

Nu är festen över...


Nu skall jag göra ett "sista" försök att gå ned i vikt. Fixar jag det inte denna gång kommer jag att "lägga ned". Då får jag (motvilligt) acceptera att jag fått ändrade matvanor och kropp sedan jag började med medicin mot ångest.

Men, jag vill som sagt göra ett försök till. Sedan slipper Ni läsa mina blogginlägg om detta! Skönt va?

Jag skrev för ett tag sedan om mina katastrofala matvanor och när jag sedan både i torsdags och fredags hade ätit på Sibylla, i lördags kebabpizza, i söndags på Mc Donalds samt ätit ett helt paket kakor, bullar, godis, choklad, popcorn och läsk bestämde jag mig för att NU FÅR DET VARA NOG!!!

Jag vill gå ned 7 kg för att nå min "trivselvikt". Jag har lyckats tidigare och borde kunna göra det en gång till. Snälla, kan Ni inte hjälpa och stötta mig?

Jag började mitt "nya liv" igår och jag har redan minskat 0,6 kg. Jag äter ingen "extremkost" eller bantar, men jag försöker att äta nyttigare och framför allt inte bara snabbmat. Dessutom skall jag röra på mig ännu mer (går redan på gym tre gånger i veckan samt promenerar dagligen).

Detta var vad jag åt:

Frukost: Havregrynsgröt, hallonsylt, mellanmjölk, kanelknäcke

Mellanmål: Banan

Lunch: Omelett 

Mellanmål: 2 mini morötter, 1 dl yoghurt

Middag: Kycklingfilé, tomat, gurka, lök, fetaost (10% fett)

Plus ca 2 liter vatten under hela dagen.


Foto: Camilla Thieme (Mobilkamera HTC Incredible S)

Jag rörde även på mig nästan hela dagen, då jag städade i  sju timmar samt var ute med Pepsi tre gånger.

Snälla, ge mig fler tips och idéer, jag vill inte misslyckas en gång till!

Kram Milla

Postat 2012-05-22 12:50 | Läst 2336 ggr. | Permalink | Kommentarer (7) | Kommentera
Föregående 1 2 3 ... 4 Nästa