Varför inte ?? Inget som hindrar...

Igår kväll när jag lagt mig så låg jag och funderade...

Mitt liv börjar få lite ordning igen, även om det är en lång väg kvar. Jag hade precis läst en blogg om en före detta arbetskollega som är ute på äventyr igen. Hon reser runt på sin MC i världen. Men i år håller hon sig i Sverige. När jag låg där i sängen för att sova så for tankarna runt. Tjaaa....varför inte ge sig ut på en road trip, jag också. Vad är det som hindrar mig? Jag kom fram till att det inte fanns något hinder.

Så idag efter att ha fixat och donat så tog jag fram OK kartan som låg i bilen och började leta efter ställen som jag inte har varit på förut. Jag såg till att också städa bilen så att den blev fin invändigt. Den har ju fått vara flyttbil under flera månader med både skräp och möbler.

Efter att ha funderat hela dagen på om det verkligen inte fanns något som hindrade mig, så plockade jag ut ett ställe och kollade efter vandrarhem. För jag tänker inte bo i tält som f.d kollegan gör. Jag ringde och kollade om det fanns några rum lediga och det fanns ett kvar. Jag slog till direkt och bokade det.

Sen började jag att googla. Jag ville ju kolla vad som fanns i omgivningarna. Det visar sig att jag nog har hittat ett riktigt kanonställe. Vandrarhemsägaren undrade om jag bara skulle ha en natt, när jag ringde och bokade.

-Ja, svarade jag.

Men det var innan jag visste hur det såg ut. Jag skulle ju fara vidare på en road trip nästa dag. Jag kollade inte ens hur vandrarhemmet såg ut. Jag behöver ju bara en säng att sova i.

Jag har mailat till vandrarhemmet och bett om en natt till, om det finns ledigt.

Sen ska man ju packa också och det första som jag tänkte på var kamera, objektiv, laddare, dator och mobil. Är man lite teknikstörd eller nörd kanske passar bättre. Nu håller jag tummarna för att jag får en natt till på detta ställe. För jag ser nu fram mot detta riktigt mycket.

Over and out....

Inlagt 2013-07-09 22:41 | Läst 1202 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hoppas att du får en underbar road trip!
Hälsningar
Jon Anders
Svar från Tinaspicture 2013-07-09 22:57
Tack så mycket :)
Att resa är alltid roligt, klart du skall ut på äventyr.
Svar från Tinaspicture 2013-07-10 08:50
Japp, idag bär det iväg :)
Ut på liten resa i sommarsverige med kamera låter perfekt! Ha det bra på resan och fota på under vägen! //Danne
En härlig liten stad som inte ligger allt för långt bort är Söderköping. Underbar stad att besöka med massor av fotomotiv. Ett besök på Söderköpings brunn för en god och trevlig lunch/middag i en härlig atmosfär ( http://smultronstallen.se/hotell/soderkopings-brunn ) är inte så dumt. Sedan finns ju glassrestaurangen Smultronstället, som får det att glittra i ögonen både på gammal som ung ( http://www.smultronstallet.se/ ). För att inte tala om naturen, kanalen och S:t Annas skärgård.
Ha en fin roadtripp var det än bär iväg!
Vänligen
Nonno
Svar från Tinaspicture 2013-07-10 20:13
Ja minsann...där var jag idag och åt en pasta på Kajutan. Söderköping en väldigt vacker stad. Hoppas på bra fotoväder imorgon.
Hejsan! Du gör helt rätt..Fick lite minnesflashar från man var ung och läste Jack Kerouac / På drift och drog till Östersund utav alla ställen och begick både kloka och icke kloka saker :)) Hoppas din roadtripp blir lite lugnare.. Sala Silvergruva är ju ett trevligt fotoställe och där kan du övernatta 160 m under mark.. Och sen tar du en lunch vid Måns Ols .Hälsn.Tony..
Svar från Tinaspicture 2013-07-10 20:15
Fina ställen båda två men jag har hamnat i St:Annas skärgård.
Helt rätt beslut..ut och upptäck vårt land, man lever bara en gång..
Mv/ G
Svar från Tinaspicture 2013-07-10 20:17
Ja exakt varför så inrutat och planerat. Östergötaland blir det till att börja med. Inget planerat när jag vänder hemåt igen.