Lyckad fotokväll med likasinnade.............

I måndags så var vår fotoklubb på "Fotout". Vi i Köpings fotoklubb försöker samlas en gång i månaden på en fototräff som vi kallar för FotoUt. Den här gången samlades vi hemma hos en av medlemmarna i klubben. Temat var "En trädgård utöver det vanliga"

Jag lovar !!! Det var verkligen en trädgård utöver det vanliga. En sån där trädgård som man ser på TV när dom visar hur "riktiga" trädgårdsentusiaster har fått gå loss ordentligt. En sån där trädgård som man själv bara drömmer om. Vilken inspiration det var att gå runt där i alla små trädgårdsrum och alla blommor ska vi inte tala om. En guldgruva för en som gillar makro.

Det fanns en fiskdamm med karpfiskar och en massa andra detaljer att fota. Många av dom tog jag med mobilen och har inte laddat upp dom i datorn. Men ni får föreställa er hur det ser ut. Tänk alla årstider och alla insekter som lockas till en sån här trädgård. En sån skulle jag vilja ha !!

Det är bara att sätta igång och skapa sig en egen av dom förutsättningar man själv har. Eller....

Inlagt 2017-08-23 20:15 | Läst 1488 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Härliga bilder, hade med lätthet kunnat spendera en morgon-kväll där med makroobjektiv :)
Svar från Tinaspicture 2017-08-26 10:11
Och jag undrar om jag skulle kunna åka och spontanbesöka familjens trädgård alla möjliga tider från vår till höst ;) Undrar om dom skulle gilla det ;)
Joakim88 2017-08-26 16:18
Hehe dom hade nog kanske tyckt det var kul med en fotograf i början men sen hade dom nog tagit betalt ;)