Dagens lyckorus och High five till mig ...............

Efter jobbet så bestämde jag mig för en fotopromenad. Vi har skogen nästgårds där jag bor i Köping. Närmare bestämt Skoftestaskogen. Där finns en fornminnesborg som har tre ringmurar. När jag är på väg därifrån så får jag syn på en grävling.

jag sätter mig på huk för att inte skrämma den och i hopp om att få några bra bilder. Helt plötsligt börjar den gå mot mig. Ser du dåligt? tänkte jag.  Nu har jag läst på och grävlingar ser dåligt.

Den har inte fattat att jag sitter här två meter bort.

Nu var den riktigt nära och jag började fundera på om den skulle anfalla mig.

Nu var den så nära att jag kunde ha lagt handen på den. Samtidigt som jag bara glodde genom objektivet var jag osäker på om den skulle bita mig. Därav suddiga bilder. Nu förstod även grävlingen att det var en människa här och snabbt vände den sig om och lommade iväg över ringmuren.

Det lyckoruset som for genom kroppen efter den här upplevelsen kommer jag inte att glömma i första taget. Det blev ett High Five till mig (först tittade jag mig omkring innan) på plats. Grävlingar är nattaktiva djur och det här är inte så vanligt att få vara med om.

Ett minne för livet oavsett när du tog det.............

Inlagt 2018-06-26 19:11 | Läst 1272 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Grattis till en fin upplevelse och fina bilder!
Svar från Tinaspicture 2018-06-26 20:23
Tack så mycket Christer :)
Grattis till mötet och de fina bilderna. Det ger ju lite extra puls ett sådant möte. Jag har tyvärr bara sett trafikdöda grävlingar, det är ju inte riktigt samma sak
Svar från Tinaspicture 2018-06-26 20:23
Ja, det var en upplevelse :) Tack för din kommentar Peter :)
Vad trevligt! Har själv mött en Grävling på likartat sätt, och nära! Men den märkte aldrig mig, någon kamera hade jag inte..
Hälsn!
Svar från Tinaspicture 2018-06-27 20:23
Typiskt att vara utan kamera precis då....