En perfekt utedag om man hade kunnat.

Det har varit super perfekt väder idag. För alla som har kunnat utnyttja det. Det var meningen att jag också skulle göra det men det blir inte alltid som man vill. Dagen började extremt dåligt med maken. Två gånger har AH-teamet varit här och gett medicin intravenöst.

Jag har varit så sugen att ta kameran på en runda och tittat drömmande ut genom fönstret. Men jag bytte ut det mot att plocka fram tomtar istället och pynta lite. För jul ska det vara här i huset och gärna mycket.

Har suttit och kollat i arkivet på mina bilder från Fjärilshuset i Haga, Stockholm från i somras. Jag minns att jag var besviken över att det var så lite fjärilar för jag hade förväntat mig lite fler än vad jag såg. Kanske var jag bortskämd från besöket i blomsterparken i Beijing förra året, där fanns det enormt med fjärilar i deras fjärilshus.

Som tur var fanns det ju lite andra djur att fota i fjärilshuset Haga också. Det fanns naturligtvis några fjärilar men dom var svårflörtade att få med på bild. Jag är riktigt sugen på att göra ett besök på Skansen akvariet. Där har jag aldrig varit.

Men vad sjutton är det för liv i tv-rummet ????

Jaha !!!

Är det dags nu igen....

att han aldrig kan hålla sig lugn !!!

Likadant varje år.

Inlagt 2012-12-02 18:12 | Läst 1102 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Fina bilder du bjöd på idag! hälsn Danne
Svar från Tinaspicture 2012-12-02 18:48
Tack Danne !!
Det var kul att höra :)
Var också på Fjärilshuset i Haga i somras och blev som du också jättebesviken, för det var sannerligen inte många fjärilar.

http://www.fotosidan.se/blogs/helene/fjarilshuset-i-haga.htm

Ha en fin kväll!
Svar från Tinaspicture 2012-12-02 19:52
Då var det inte bara jag som kände så.
Jag funderade på om det bara var jag som hade för höga
förväntningar på fjärilshuset.
Ha en fin kväll du också Heléne
Håller med förre talare.Fina bilder med fjäril som favorit. Ang gamla bilder så finns det i Elements interaktiv cd från Moderskeppet.se med restaurering av gamla bilder som är slitna utav olika orsaker om du har det behovet! Ha en så bra söndag som möjligt. Mvh.Tony
Svar från Tinaspicture 2012-12-02 21:13
Det kan vara bra att veta. Jag har ju en hel del av gamla bilder. Ska titta närmare på det. tack för tipset Tony :)