Efter ett litet kort uppehåll....

Efter två dagars uppehåll här på bloggen är jag tillbaka. Det har varit jobbiga dagar då maken har varit jättedålig men det har rättat till sig nu. Men det var riktigt jobbigt och jag har inte varit ute på flera dagar. Vi har ett vårdteam jag kan ringa och som tar hand om sjukvården här hemma. Dom har varit här flera gånger under dessa dagar. Suverän sjukvård som vi får möjlighet till och som är guld värd när man väl behöver det. 

Idag kunde jag ta mig ut på några ärenden och fylla på kylskåpet och nu på kvällskvisten tog jag mig en promenad och det var så superskönt ute att jag knappt ville gå in igen. Jag försökte andas in så mycket frisk luft som jag kunde och samla på mig massor med energi.

Jag har ju naturligtvis fått arbeta lite med att skotta snö igår och idag. Det har varit kanonbra att få anstränga sig med något fysiskt arbete. Så för min del har det inte gjort något att det kommit en massa snö.

Medan jag har varit ute och skottat så har tomten haft en massa hyss för sig.  Jag tog tomten på bar gärning när jag kom in igår efter att ha skottat klart....

Jag tog ingen lång promenad idag utan gick bara en kortare sträcka på gångbanorna i närområdet för att lufta tankarna. Jag visste ju att AH-teamet (avancerad hemsjukvård) skulle komma snart.

Tomten måste ha fattat att jag menade allvar att det inte går för sig med en massa bus, för tomten hade verkligen gjort sig till idag och tänt upp adventsljusstakarna tills jag kom hem.

Min systemkamera ligger orörd och väntar på att få komma ut och ta lite fina snöbilder.

Inlagt 2012-12-06 20:10 | Läst 1790 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Hustomtar är bra att ha ibland!
Ewa