En gästfotograf i min blogg...............

Igår så hade jag och min sambo mitt äldsta barnbarn (13 år) på besök. Hon skulle övernatta hos oss. I väntan på kvällsmaten så fick hon ta en av mina kameror medan jag tog en annan kamera och så gick vi på en kort fotopromenad. Jag pekade ut lite motiv som hon kunde fota för när man är i den åldern så kanske man tycker att det är svårt att hitta motiv.

Det som blev av denna stilstudie är denna bild.

När vi kom hem så laddade jag upp bilderna på datorn och vi tittade på dom tillsammans och redigerade. Jag tycker att hon fick till det riktigt bra för att vara första gången som hon fotade makro. Det är inte så himla lätt att sätta skärpan på objekten som man fotar. 

Jag tror säkert att hon följer med mig fler gånger för hon tyckte det var kul.

Inlagt 2016-09-25 18:54 | Läst 1096 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Bilden på asplöven är supersnygg! :) /Tommy.
Svar från Tinaspicture 2016-09-25 19:57
Vad roligt att du gillar den :) Tack jag ska hälsa henne det
Jättefina bilder! Tror nog du har inspirerat henne till fortsättning.

Bästa hälsningar
Mats
Svar från Tinaspicture 2016-09-25 19:58
Jag hoppas verkligen det för det är en trevlig hobby :) Tack för din kommentar. Jag ska hälsa henne det.
Den ensamt belysta björken, har något extra i sig, som en hoppets strimma i en mörknande värld.
Svar från Tinaspicture 2016-09-26 18:13
Ja visst blev den speciell. Mina bilder blev inte så fina : / ;)
tack för din kommentar Johan :)
Wow! Hälsa henne att hon tog väldigt känslomässiga och fina bilder. Gillar extra mycket den på kotten. underbara färger och fint komponerad.
Svar från Tinaspicture 2016-09-26 18:14
Det ska jag hälsa henne :) Hon blev själv förtjust i kotten som favoritbild :)