Ett försök till bokeh.................

Dagarna plockar på.....

Fram och tillbaka mellan jobbet och hemmet. Nu längtar jag som dom flesta efter att få semester. Kameran har fått tillbringa mycket tid i min egen trädgård den senaste tiden. Bland blommor och blader. Några insekter dyker upp emellanåt och jag får då ett försök att föreviga det.

Som den här hoppspindeln. Nästa gång jag ser en hoppas jag att jag får till skärpan.Det är den enda spindel som jag kan tycka är rolig, söt och som har en massa kul saker för sig. Inte det lättaste att fota, kan jag tycka då den har en massa saker för sig hela tiden. Sitter inte still. Inte den här som jag hittade i alla fall.

Jag har en Canon 60D och ett Tamron 90mm macro. Ibland lyckas jag och ibland inte.

Jag har försökt att fånga lite bokeh i mina bilder som jag tagit.

Ahhh...den här har väl inte tillräckligt med bokeh som är godkänd, men får duga ändå. Björkarna skulle ha varit mer suddiga. Ska jag vara riktigt kritisk så duger den inte alls som bokeh :) Men jag gillar den ändå. Den faller inte in under kriteriet bokeh.....

Nej, nu får det bli slafen och tänka på arbete imorgon igen................

Inlagt 2018-06-12 20:43 | Läst 1251 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
En hoppspindel !
Söder om ekvatorn har de släktingar med namnet portia. De anses vara den intelligentaste spindelarten, som kan ta omvägar till sitt byte och lära sig av eventuella misstag.

Ha det gott! /Thomas
Svar från Tinaspicture 2018-06-15 20:40
Jag hoppas jag får turen att stöta på den igen. Inte så ofta som jag ser den. Liten och rolig spindel.
Tack för din kommentar :)