Ett kommande projekt................

Jag håller på att förbereda mig inför en kommande fotografering. När det blir av vet jag inte men förmodligen inom en snar framtid. Jag har tagit ett uppdrag att fotografera matbilder till en kollega som håller på att göra en kokbok. Förlaget har godkänt mig som fotograf och det här blir en utmaning. Jag jobbar nu på hur jag ska lägga upp arbetet och jag gör lite testfotografering här hemma med olika ljussättningar och olika grejer som jag testar att fotografera.

 

Jag har satt upp en liten fotostudio i mitt rum så jag kan prova lite olika idéer.

Träskeden gjorde min morfar till mig när jag var ett år gammal. Ett fint minne att bevara.

Den gamla ärvda träskålen kan också användas till annat.

Men nu var det ju mat som jag skulle öva mig att fotografera. Så varför inte passa på när man lagar mat, eller rättare sagt sambon lagar till maten. Jag bidrog med att koka ris ;)

Men man måste ju äta medans maten är varm.

Inlagt 2019-01-12 21:00 | Läst 797 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Kul med ett utmanande uppdrag, det piggar upp. Lägg upp bilder så vi får se! :) /Tommy.
Svar från Tinaspicture 2019-01-13 15:13
Det lär komma lite bilder på det så småningom :)
Det skall absolut inte var uppäten mat som ser närmast otäck ut på bild men lycka till se till att du får det att se aptitligt ut samt ha mycket vacker men lite på tallriken se så färgerna stämmer ...då kommer du lyckas.
Lycka till
hälsningar
Gun-Inger
Svar från Tinaspicture 2019-01-14 18:23
:) Ha ha :) Det är inte min mat som ska fotograferas utan en kollega som ska laga maten och och jag ska fotografera så det lär nog se mer aptitligt ut än min uppätna mat. Tack för lyckohälsningen :) Det ska bli en kul utmaning.