Första veckan i december...

Med ett stabilare läge idag så åkte termobrallorna och snowbootsen fram. För frysa tänkte jag inte göra när jag äntligen skulle ta en promenad. Solen sken och solstrålarna gnistrade i snön. Med kameran i beredskap så tog jag en runda i omgivningen. Plåtade lite här och där, snabbt som attan för jag har alltid en tendens att saker och ting ska gå undan.

Och det betalar sig inte för naturligtvis så blev det suddigt, skakigt och allmänt usla bilder. Jag tror inte heller att det var fotograferandets dag för mig heller. Tålamodet är på noll och jag är sliten idag efter pärsen igår.

Men jag fotade desto fler bilder häromdagen.

Riktade kameran uppåt mot taken och några bilder blev det.

I övrigt så har julpyntet stått på dagordningen här hemma även idag. Men jag har haft fullt upp med en obstinat tomte som tror han kan vara överallt.

Nä, Nä, Nä !!

Det här går inte för sig !!!

Nej det här måste jag banne mig styra upp innan det går överstyr....

Inlagt 2012-12-03 16:54 | Läst 1706 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?