Fotoresa till Ungern.......

Nu måste jag verkligen tänka till. Bara några dagar kvar nu och imorgon måste jag planera upp allting. Om några dagar bär det iväg till Ungern. Jag ska på en fotoresa. Jag måste se till att ordna hur jag ska ta mig till Arlanda, fixa reskläder, ordna kameraväskan, dra igång och uppdatera laptopen och sist men inte minst, köpa mig en bra resväska imorgon. Måste ju ha något att packa i.

Det kommer att bli mycket fotografering av fåglar från flera olika gömslen. Ca två timmars bilresa från Budapest ut på den Ungerska steppen kommer vi (ett gäng naturfotografer) att hålla till.

Dom flesta fåglar fotas vid vattendrag, som jag har förstått det. Vi kommer att resa med vår guide och coach Thomas Atterdahl. Jag ser verkligen fram mot detta att förhoppningsvis få mer lärdom om fotokonsten.

(fåglar jag fotade i Tanzania)

Inlagt 2014-05-26 18:52 | Läst 2772 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Fina fåglar o lycka till på resan! LO
Svar från Tinaspicture 2014-05-26 19:29
Tack LO :)
Lycka till o trevlig resa. Njut så mycket du kan
Hälsningar pia
Svar från Tinaspicture 2014-05-26 20:29
Tackar Pia :) Jag ska ta tillvara på resan på alla sätt.
Det låter spännande. Ha en riktigt fin resa och kom tillbaka med många fina fågelbilder.
Hälsningar Lena
Svar från Tinaspicture 2014-05-26 21:33
Tack Lena ! Ja, det här ser jag fram mot och jag hoppas också att jag kan få fina fågelbilder :)
Ha det bra, vi kanske ses. Jag åker till Budapest på söndag =)
Svar från Tinaspicture 2014-05-27 09:10
Budapest skulle jag vilja göra ett längre besök i. Det var massor med år sedan jag var där. Ha en trevlig resa du med :)
Lyllo dig!

Ha en kul tur!

Daniel
Svar från Tinaspicture 2014-05-28 17:00
Tack Daniel !! Det ska jag ha :)
Hoppas att fixade sig och att du har trevligt på din resa och även kommer hem med en drös fina bilder, för jag antar att du redan är på plats nu. Har blivit lite efter med kommenterandet. Skriver ifatt blir så när man är på resande fot.
Svar från Tinaspicture 2014-05-29 18:22
Tack Maggan :) Jag är mitt uppe i packningen (fast jag hamnat framför datorn en stund). Imorgon är det dags för avresa :)