Från barmark till vintermark.....

Av dom ca 1400 bilderna jag fotat på safarin så har jag i en första omgång plockat ut 348 st som jag redigerat lite grand. Dom ligger nu säkrade (någorlunda) på ett usb minne. Resterande bilder får vänta ett tag på en andra genomgång. För det tar verkligen mycket tid att hålla på med detta. Men som tur är så har jag semester just nu. Jag hoppar emellan med några snöbilder nu.

Inatt föll snön och ca en decimeter landade på backen. Där sprack drömmen om en vår och besvikelsen gick i taket, en stund. Jag hade läst på löpsedeln häromdagen att det skulle bli vår till helgen och man ska väl tro på det som står i tidningen....Eller ???

Istället för att deppa ihop så tog jag på mig termobyxorna för att kunna krypa runt i snön. Kameran fick hänga med mig ut och leka.

Det finns tusen andra saker att ta tag i här hemma. Men varför inte göra det som är roligast först ? Tänkte jag och gjorde det. Man får passa på när man kan :)

Inlagt 2014-02-20 12:13 | Läst 826 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Christina.
Jag har följt din safari och det fanns många vackra och spektakulära bilder. Du måste snabbt hitta ett annat sätt att säkra dem. USB är inte säker.
Det måste vara en förändring från korta till termobukser :-)
Fina och fantasifulla vinterbilder.
Hälsningar från Erik / DK
Svar från Tinaspicture 2014-02-20 13:47
Tack Erik !!!
Jag funderar på att köpa mig en extern hårddisk. Min fotobank börjar bli väldigt stor och att hantera på en massa usb-minnen börjar bli krångligt. Så det ska ordnas så snart som möjligt.