I min skog............

Idag så tog jag kameran och gick in i den lilla skogsplätten som ligger i direkt anslutning till vår villatomt. Det har regnat under natten och var ganska blött och fuktigt. Först tog jag några foton i trädgården.

Blev några bilder på ljungen i rabatten.

Det blev ganska blött om knäna och jag borde nog satt på mig lite bättre byxor som tål att man kryper runt på knä.

Vart jag än gick så hade jag min följeslagare och övervakare Musse med mig. Han är vår fina norska skogkatt.

Vi har satt en gps på honom så vi har stenkoll på var han är. Nu var det han som hade stenkoll på mig. Han sprang bort en gång och efter det så har han en gps.

Det funkar skitbra och han har inga problem att ha den på sig. När han är inne under natten och när vi är på jobb slipper han den. Det kostar ca 70 spänn i månaden att ha gps- abonnemang. Det är det värt.

Hittade en svamp med annorlunda färg. Vad det nu är för svamp.

Vinbärssnäckor har vi gott om i "vår skog"

Inlagt 2017-09-23 16:18 | Läst 894 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver