Ett minne för livet oavsett när du tog det

En perfekt utedag om man hade kunnat.

Det har varit super perfekt väder idag. För alla som har kunnat utnyttja det. Det var meningen att jag också skulle göra det men det blir inte alltid som man vill. Dagen började extremt dåligt med maken. Två gånger har AH-teamet varit här och gett medicin intravenöst.

Jag har varit så sugen att ta kameran på en runda och tittat drömmande ut genom fönstret. Men jag bytte ut det mot att plocka fram tomtar istället och pynta lite. För jul ska det vara här i huset och gärna mycket.

Har suttit och kollat i arkivet på mina bilder från Fjärilshuset i Haga, Stockholm från i somras. Jag minns att jag var besviken över att det var så lite fjärilar för jag hade förväntat mig lite fler än vad jag såg. Kanske var jag bortskämd från besöket i blomsterparken i Beijing förra året, där fanns det enormt med fjärilar i deras fjärilshus.

Som tur var fanns det ju lite andra djur att fota i fjärilshuset Haga också. Det fanns naturligtvis några fjärilar men dom var svårflörtade att få med på bild. Jag är riktigt sugen på att göra ett besök på Skansen akvariet. Där har jag aldrig varit.

Men vad sjutton är det för liv i tv-rummet ????

Jaha !!!

Är det dags nu igen....

att han aldrig kan hålla sig lugn !!!

Likadant varje år.

Postat 2012-12-02 18:12 | Läst 1093 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera

En spontan fotorunda på stan här i Köping

Första dagen i julmånaden har startat och med det så drar ju julbestyren igång. Det ska pyntas, det ska städas och det ska grejas både högt och lågt. Men allting blir vad man gör det till och själv tar jag det lugnt. Jag är hemma om dagarna som stöd för min svårt cancersjuke man och då får all annan betydelse en annan dimension. Stressen får man lägga någon annanstans. För här gäller en dag i taget. Men naturligtvis så ska ju alla tomtar och annat upp som vanligt.

Jag hade ärende till apoteket för att hämta ut morfin till maken och tog med mig kameran. Inte för att jag var så speciellt sugen på fotografering. Men kanske jag kunde bli. När mina ärenden var utförda så gick jag en runda och började fota lite här och där på stan (Köping)

Nu hade jag börjat komma igång och det kändes roligt att fotografera även fast det var kyligt. Jag tog mig bort mot gamla stan för att ta lite bilder på den gamla delen av Köping och där upptäcker jag full aktivitet. Vilket jag inte hade en tanke på innan att det var julmarknad.

Knäppte några snabba kort lite här och var  och gick sen vidare mot det gamla industriområdet innan jag tog mig till bilen för hemfärd.

Det var visst flera som var på väg hemåt från julmarknaden.

Postat 2012-12-01 15:48 | Läst 1344 ggr. | Permalink | Kommentarer (3) | Kommentera