Inget att slingra sig över.....

Sen har vi ju dom här slingrande objekten också på tropikarium i Kolmården. Jag gillar dom inte men så länge dom är inom glas och bom så funkar det. Men absolut inte om det dyker upp något slingrande i omgivningarna av mig.

Kamera: samsung galaxy SII

Canon eos 60D och mitt Tamron objektiv. Den här ormen (vars namn jag inte kommer ihåg) hade väldiga gäsp-övningar, såg det ut som.

Har fler gäspande bilder men nöjer mig med dessa.....

Sen fanns det ju andra fler trevliga djur, i mitt tycke.....

Tama rockor som man fick känna på med försiktighet. Härlig utflykt med barnbarnet har jag haft idag :)

Inlagt 2013-11-09 23:09 | Läst 1540 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Jag är litet fascinerad av ormar. Var i Kalifornien i somras och blev besviken att jag inte fick se någon skallerorm, det fanns varningsskyltar överallt. En snok var det enda jag fick se i ormväg. Tryggast är förstås om det är en glasskiva mellan oss och ormarna, i alla fall de giftiga. Att få uppleva det här som barn är härligt även om det förstås inte går upp emot att få se dem där ute, där de håller till om de själva får välja :) /Frode
Svar från Tinaspicture 2013-11-10 09:21
För min del får dom hållas bakom glasrutor ;)
Nr 2 är i min smak. Har träffat en person som hade en så kraftig ormfobi att hon inte kunde hantera böcker med ormbilder i. Ganska besvärande eftersom hon jobbade på ett bibliotekt... Ditt obehag är tack och lov inte av den graden! Du tar ju bilder av dem till och med!
Svar från Tinaspicture 2013-11-10 09:25
Stöter jag på en orm här på tomten eller i omgivningarna så får jag rysningar och vänder om. Men bor man på en skogstomt så är det bara att bita i det sura äpplet och vara beredd. Det händer någon gång emellanåt.
Fina bilder, men jag fick gåshud av dina ormbilder! Tur att dom är bakom glas/ och bildskärm!! =)
Ha en riktigt fin dag!
Svar från Tinaspicture 2013-11-10 10:56
Tack för din kommentar :) Håller med om att inom glas är bäst.