Macro i trädgården...........

Hade oturen att bli dålig sista semesterveckan. Började med ett ryggskott som hette duga. På det så toppade jag med tandvärk. Jag har därför inte redigerat klart mina bilder från min och sambons Europaturne vi gjorde. Nu börjar jag bli bättre efter en operativ utdragning av tanden så att jag orkar sitta vid datorn. Jag måste ha drabbats av dubbel otur som åkte på detta.

Jag har rotat i datorn efter några rätt nytagna bilder från trädgården. Dom allra nyaste har jag inte ens orkat tömma från kameran. Då är det banne mig kris ;)

Man behöver inte gå långt för att få till några macrobilder som man känner sig nöjd med..

Inlagt 2017-07-31 21:30 | Läst 1566 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Jodå, även med värk kan du. Gillar mest nejlikorna och snäckan. Vet hur det känns, men det blir bättre! så du kan skutta ut igen.
Svar från Tinaspicture 2017-08-02 22:14
Mina favoriter också, snäckan och nejlikorna. Ibland får man favoriter bland bilderna man tar. Tack för dina uppmuntrande ord :)