Mer bilder från kratern, safari, del 6

Efter besöket i Massajbyn så fortsatte resan på grusvägarna. Vi färdades mellan 15 - 20 mil skumpandes på grusvägar som var som tvättbräden. Dammet yrde och man fick göra så gott man kunde för att skydda sin kamerautrustning. Jag kommer efter den här resa aldrig klaga på skumpiga och guppiga vägar. En sträcka på ca femton mil tog över fyra timmar med diverse småstopp.

Men när man väl var framme vid sitt mål så glömde man snabbt bort grusvägarna och överväldigades av alla djur som man såg överallt.

Nästan alla bilder är tagna i Ngorongorokratern.

Det närmade sig nu att få syn på det sista djuret för att få en Big Five på bild. Leoparden......och vi hade tur, för två dagar på rad så kom den i vår väg. Men vi skulle först åkte vi till ett favorit tillhåll för flodhästar.

Familjen hyena.....

Inte en sekund så har jag ångrat mitt inköp av mitt objektiv  canon EF 100-400 f,/4,5-5,6 IS USM !!!

Inlagt 2014-02-17 10:56 | Läst 1097 ggr. | Permalink


(visas ej)

Vad heter hufvudstaden i Sverige?
Jättefina bilder Christina!

Kul att se hur andra haft det på sin safari. Jag tyckte att Ngorongoro var bra men inte så häftigt som jag hade väntat mig. Vi avslutade med kratern så jag var kanske lite "mätt".

Daniel
Svar från Tinaspicture 2014-02-17 17:35
Tack Daniel !! Jag såg din blogg och ska kolla lite närmare på din resa också. Har hunnit läsa lite och kände igen en hel del som man var med om.
Fina familjebilder du fått. Hyenorna och de goa lejonen, men även den lilla sebran. Kul att följa med på ditt äventyr.
Hälsningar Lena
Svar från Tinaspicture 2014-02-17 18:50
Vad roligt att du tycker det :) Jag gillar själv värmen i hyenafamiljen :)