Mindre lyckat bildmässigt......

Jag tog mig till Eskilstuna idag för att kombinera shopping, vaccination inför min Tanzaniaresa och för att fota lite inne i city. Det sistnämnda gick väl sisådär. Det var ombyggnationer på flera delar inne i city. Hela Fristadstorget var en enda byggarbetsplats.

Här är det annars torghandel och andra trevligheter så här års. Men det blir nog fint igen när det är klart hösten 2014, som det stod det på tavlorna. Så nu blev det mer fotograferande av dom traditionella vyerna från stan. Hittade inget roligt bland folk som flanerade att fota heller.

Resten av bilderna blev lika tråkiga så jag laddar inte upp fler turistbilder.

Jag satsade på att gå runt i affärer istället. Det blev mer lyckat :) Jag hittade en liten smidig kikare för 149 spänn på Clas Olssons. Bra att ha till Tanzania tänkte jag.

Den duger nog bra, tror jag

Inlagt 2013-12-17 20:26 | Läst 1567 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Ovanlig nummerplåt på "vad det nu är" fordonet. Ser att det är en Volvo iaf.
En bra kikare är säkert bra att ha, fast där tror jag du kommer att få djur på nära håll också.
Trevlig resa.
Svar från Tinaspicture 2013-12-17 22:52
Ha ha ha Det var grävskopan vid torget. Det var det enda roliga att fota idag ;)
Trevlig resa...det blir säkert mer spännande motiv där en vad man kan hitta i december Sverige :)
Svar från Tinaspicture 2013-12-18 18:53
Ja det tvivlar jag inte på :) För just nu är det fattigt med fotograferandet....