Mitt fotoår 2018..............

Näst sista dagen på detta år.

Jag har haft ett bra fotoår, tycker jag. Många fotopromenader om än lite (mycket) glest sista månaderna. En fotoutställning har jag haft på biblioteket som jag blev väldigt nöjd över för att vara första gången på egen hand. Jag har också börjat bygga upp min egen fotostudio med enkla medel. Jag har även gjort en egen portfolio och prislista om jag ska börja ta något fotouppdrag.

Jag har fått förfrågan några gånger om jag skulle tänkas fotografera ett uppdrag och frågan har då kommit upp: Hur mycket tar du för det? Eftersom jag inte kunnat ge något vettigt svar tidigare så har uppdragen runnit ut i sanden, så att säga. Därför har jag gjort i ordning en lista och nu kan jag svara på ett bra sätt. Sista förfrågan jag fick härom veckan gjorde att nu jäklar gör jag slag i saken och fixar det. En förfrågan om att fota matbilder till en kokbok. Jag har nu lämnat min offert och så får vi se om det leder någon vart. Jag har inte lust att fota gratis till folk som jag knappt känner bara för att jag gillar att fotografera.

Roade mig med att ta en gammal tavla som hänger i hemmet och använda den som bakgrund. Sambons små bilar fick stå som modell. Den sista är en kopia av en likadan bil som han rattade runt i en gång i tiden :)

Tomtefamiljen fick också posera modeller och det får bli mitt julkort till nästa jul.

Nu önskar jag alla er ett Gott Nytt och trevligt Fotoår, 2019.

Inlagt 2018-12-30 17:23 | Läst 655 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Där lurade du mig, tänkte inte på att det var miniatyrer när jag såg de första bilderna :). Ha en fin start av 2019
Svar från Tinaspicture 2018-12-30 17:45
:) :D Det tar jag som en komplimang :) Tack :)