Nu är det verklighet. Jag ska ha en fotoutställning..................

Nu har jag gjort något som jag tänkt på i många år.

En önskan om att ställa ut mina bilder på en fotoutställning. Jag har medverkat i två fotoutställningar tidigare med Köpings fotoklubb. Men den här gången så ska jag göra en helt själv. Temat blir streetphoto och när jag började fundera på en utställning så var jag inne på naturfoto. Men jag övergett den tanken har helt gått över på att ställa ut gatufotografi. Nu ser jag fram mot detta.

Det är en hel del som man måste tänka på innan en utställning. Först ska man välja ut bilder och printa ut dom eller beställa från en fotofirma. Man kan sen välja om man vill rama in, eller ha enbart passpartou eller helt utan något. Jag har valt passpartou eftersom jag ska låna skärmar att sätta bilderna på. Nästa steg är att marknadsföra sig och jag har skapat ett event på facebook. Jag har gjort egna affischer (A4) som jag ska sätta upp lite varstans här i stan. Nästa steg är att placera ihop bilderna så att dom får ett bra intryck ihop och det var inte det lättaste. Jag kommer att visa upp ca 25 bilder.

Det svåra var inte att hitta bilder i arkivet för jag har fotat streetphoto sen 2013. Det svåra var att välja ut och hur många jag skulle ta med på utställningen. Inte för lite och inte för många. Jag tror att jag har hittat en bra balans med bilder och antal.

Så nu hälsar jag er alla Välkomna på min Fotoutställning om ett par veckor :)

Inlagt 2018-08-14 19:56 | Läst 868 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Roligt, lycka till!/ Björn T
Svar från Tinaspicture 2018-08-15 10:30
Tack Björn :)
Gratulerar, måste vara härligt och spännande nu när du både byggt och skösatt detta skepp, vart det än för dig så minns du resan.
Svar från Tinaspicture 2018-08-15 10:31
Tack Stefan :)