Nu börjar jag komma igång igen...............

Nu har jag börjat komma igång igen med fotograferingen.

Det har varit lite uppehåll sedan november då jag genomgick en större operation (total hysterektomi) som var oväntad. Tack och lov så fanns det inga elaka celler. Några veckors sjukskrivning på det och sedan att få kraften och inspirationen tillbaka har tagit lite tid. Idag var det första gången sedan dess, som jag tog en fotopromenad. Även om jag kom igång att jobba strax innan julhelgen så infann sig inte lusten att ge mig ut på promenader.

Jag tog mig till Malmön där jag tog en promenad och till hamnen här i Köping.

Det här var vid hamnen i Köping

Vid Malmön ligger dom flesta båtarna i detta läge och väntar på sommartider. Det gör förresten jag också.

Det var i alla fall riktigt skönt att ta en liten fotopromenad. Det har jag saknat väldigt mycket. Det som jag gjort när jag inte haft lust till promenader är att börja med porträttfoto. Jag har skaffat mig en enklare studioutrustning med paraplyreflexer och ett nytt objektiv. Canon 50mm f/1,8 stm som fått bra kritik till porträttfoto.

Så nu är det bara att lära sig att ljussätta.

Inlagt 2018-02-14 20:08 | Läst 1521 ggr. | Permalink


(visas ej)

Nämn en färg i den svenska flaggan?
Kul bild med hytterna. Fint att du är på benen igen och är igång med fotograferingen
Svar från Tinaspicture 2018-02-15 17:45
Tack så mycket Peter :)
Välkommen tillbaka, har tagit mycket blomporträtt med det objektivet förr när jag använde Canon, det gick fint. Det har en ganska egen bokeh tyckte jag.
Svar från Tinaspicture 2018-02-15 17:48
Tack så mycket :) Det ska bli kul och se hur bilderna blir framöver.