Omstrukturering på mitt liv

Det var ett bra tag sedan jag skrev något här.

Men jag har inte glömt bort min sida här. Det är bara det att jag har haft fullt upp med mitt liv som har totalt förändrats.  Jag håller på att skapa mig ett nytt liv med nya förutsättningar. Efter min makes bortgång för fyra månader sedan så har otroligt mycket hänt. Jag går inte in något djupare på orsaken, den finns att läsa i tidigare inlägg om någon undrar.

Det jag kan berätta är att fotograferandet ligger väldigt lågt just nu, förutom i vissa stunder. Men om ca 1 1/2 månad så är mitt/vårt hus i ny ägo då jag nyligen sålt det och jag kan koncentrera mig på mitt nya liv i stugan. Jag har nämnligen flyttat till min sommarstuga i Sundänge och håller på att rusta det för året runt boende. Därav min lilla tid här på Fotosidan.  Jag bloggar däremot på min "privata" blogg dagligen och min "första" fotoblogg som det finns länk till under min profil.

Men några bilder bjuder jag på från min vecka i Palma på Mallorca för en vecka sen. Bilderna är tagna vid ett besök i Palma Aquaria, Mallorca.

 

Jag återkommer när mitt liv har fått lite mer grund att stå på. Men jag tittar in här lite då och då.

 

 

Inlagt 2013-04-26 23:04 | Läst 1267 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Vad heter Disneyfiguren Kalle A*** i efternamn?
Fina bilder!!
Hoppas att du får en fin sommar & att anpassningen till ditt "nya" liv går bra, håller på med att strukturera om mitt eget liv så jag förstår att plåtandet kanske inte är prio 1...
Mvh/Ubbe
Jag önskar dig allt gott som kan ge ditt liv ljus. Jag kan på intet sätt förstå hur det känns bli ensam. Ingen förstår det de inte upplevt själv så är det.

Jag hoppas du hade det skönt och avkopplande på resan. Vad spännande bilder du visar. Jag skall i maj besöka det nya akvariet i Köpenhamn. Jag ser fram mot det.
Sköt om dig väl
kramis
Gun-Inger
Skickar en stor styrkekram till dig! =)
Låsta kvalitetsartiklar, Portfolio, obegränsat med bilder - nu får du 50% på PlusLäs mer