På med vidvinkeln igen.......

Köping är ju inte en stor stad. Jag har bott här i lite drygt tio år och har tydligen inte utforskat min stad ordentligt. Idag tog jag mig till Karlbergsskogen som jag trodde var som vilken annan skog som helst med elljusspår. Men si, där bedrog jag mig. Hädanefter så kommer "Kabbe"skogen att få ett flertal besök av mig.

En stor löv- och barrskog som är rik på fågelliv och blandad natur.

Helt plötsligt så öppnade skogen upp sig och en liten damm uppenbarade sig framför mig. Bänkar och bord stod utställda runt dammen. Såg till och med några "firrar" (hur dom nu har kommit dit) i dammen. Jag gissar på att någon roat sig med att släppa i några små mörtar (eller vad det nu var för sort).

I vanliga fall så brukar jag gå till Skoftesta skogen som är mest barrskog. Den har ju inte alls samma variation som lämpar sig för naturfotografi. Men en intressant historia finns ju däremot.

Skoftesta skans, en av dom största fornborgarna i Västmanland med tre ringmurar. Ligger bara ett stenkast från mitt hem.

Kvällen avslutades med att jag skruvade på vidvinkeln och gick ut i den lilla skogen som ligger i anslutning till vårt hus.

Min följeslagare Tyson (grannens katt) kollade intresserat på vad jag gjorde.

Vinbärssnäckan som knappt ville titta fram.

Jag känner mig nöjd med dagens fotoskörd......

Inlagt 2016-08-21 21:00 | Läst 1350 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver
Lätt att man missar det som finns i närheten. Fina bilder blev det.