Paris i S/V

Det blev lite gatufotograferande i Paris. Jag skulle ha kunnat fota ännu mer streetphoto om jag hade rest själv. Men man kan ju inte bara ägna tiden till kameran och sig själv. Det kan kännas lite stressande när man har sin sambo, vän eller kompisgäng som inte brinner lika mycket för foto. Som tur är så har jag en tålmodig man som ställer upp med att vänta tills jag är klar. Men man når inte riktigt dit, där man vill i alla fall. Jag tror ni fattar vad jag menar. En liten stund till bara........och så kommer den där känslan....ja, jag måste sluta för denna gång.

Härliga dagar i Paris.....

Inlagt 2017-04-26 20:21 | Läst 587 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Ser ut att vara vårvarmt.. alla tycks njuta av solen! Det saknar man här.. Paris är verkligen vackert, har varit där i några dagar, det var en upplevelse! Fina bilder!
Hälsn!
Svar från Tinaspicture 2017-04-26 21:21
Ja det var omväxlande väder. Varmt i solen men kallt i skuggan.