Planera för årets semester...............

Måndag morgon eller rättare sagt förmiddag nu. Mulet, grått och regn serveras i väderleken idag. Kanske kan det bli lite sol senare under dagen och då kan det tänkas bli en promenad med kameran. Jag får roa mig med arkivet tills vidare. Man har ju hunnit samla på sig en hel del bilder och egentligen skulle man behöva rensa bort en massa skitbilder som bara tar onödig plats.

Kollar i researkivet och inser att jag har hunnit med en hel del resor. På topp ligger resan till Tanzania 2013 som är ett oförglömligt minne.

Kina 2011 också en resa som tillhör topp

Var årets resa hamnar är oklart än så länge. Jag och sambon pratar om norra Sverige. Vi har gjort två Europaturner med bil 2016 och 2017. Förra året så blev det Palma. Nu är vi sugna på att resa runt lite i Sverige eftersom det finns väldigt många fina ställen att upptäcka. Vi får se vad det blir. Nästa år 2020 så har vi en resa till Nepal bokad i april. Så med tanke på den så vill jag inte lägga för mycket slantar på årets semester. Så det blir till att planera årets semester lite mer noggrant och tänka sig för så att det inte blir för kostsamt. Nej jag tänker inte tälta ;)

Inlagt 2019-05-06 10:10 | Läst 737 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tre plus två?
Skriv svaret med bokstäver