Problem att dela...

Jag försökte dela ett inlägg på facebook men det funkar inte. Inget händer när jag klickar på dela. Trodde att det var webläsaren Firefox som var fel eftersom jag inte kan klippa och klistra i den webläsaren, men när jag gör det med explorer webläsare så går det. Nu testade jag explorer med att försöka dela mitt inlägg på facebook och det funkar inte heller.

Är det bara jag som har det problemet ?

Om man har frågor rörande bloggandet finns det någon support som man kan fråga. Jag har inte hittat någonstans man kan fråga om man får tekniska problem med bloggen.

Någon som har ett svar på detta ?

Inlagt 2013-09-30 21:28 | Läst 892 ggr. | Permalink

Fotosidan uppskattar att du diskuterar våra artiklar. Håll en god ton och håll dig till ämnet för ett bra debattklimat.

(visas ej)

Hur många stjärnor ser du här? * * *
Skriv svaret med bokstäver
Låsta kvalitetsartiklar, Portfolio, obegränsat med bilder - nu får du 50% på PlusLäs mer