Reflektioner att reflektera över

Sista veckan som varit har varit tung, oerhört tung. All min styrka har gått åt till min älskade make som är mycket svårt sjuk. Man reflekterar då över vad som prioriteras i det man ska göra. Därför har jag inte bloggat här så mycket. Jag skriver i min blogg som jag haft sen 2009 och det får räcka. Där skriver jag väldigt öppet om mitt liv och allt (nästan) som sker runt mig.  Fotografering ligger inte på prio ett listan just nu. Bara vissa dagar då läget är lite bättre (som idag)

Normalt sett så brukar jag engagera mig i kreativa fotobloggar som har ett tema i sin blogg. Min favorit temablogg är Fototriss. Jag startade upp en ny fotoblogg i höstas (innan jag började här) och kör denna parallellt med den här. Men hädanefter så kommer den här fotobloggen inte att vara så aktiv. Jag vill ju skriva med en tanke bakom mina ord på den här bloggen och det orkar jag inte engagera mig i just nu.

Vill ni så kan ni kolla in min fotoblogg och veckans fototema: Reflektioner

Vi får se när jag skriver något här nästa gång.

Ha det så bra så länge allihopa / Tina

Inlagt 2012-12-09 12:10 | Läst 2146 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Hej Tina!

Ta hand om dig och dina nära. Vi hörs när vi hörs..

Mvh.Tony..