Roadtrip till Prag.......

Jag och min sambo letade efter en sista minuten resa för drygt två veckor sedan. Vi hittade ingen som föll oss i smaken så på torsdagen beslöt vi att göra en roadtrip igen. På söndagen efter att jag jobbat klart så packades väskor och bilen med diverse grejer och sen for vi iväg på en Europatrip.

Men den här gången så hade jag ett önskemål. Att inte köra speedtourism som vi gjorde förra året på vår Europatrip. Visserligen hann vi se otroligt mycket och uppleva massor förra året men jag ville ta ett lite lugnare tempo detta år.

Vi hade att mål på denna resa. Att åka till Venedig och då skulle jag minnsann åka gondol !! Men först skulle vi ha några nätter och dagar i Prag.

Sedvanliga turistbilder från Prag. Jag tog lite streetphoto också. Men jag kan tillstå att jag har fotat väldigt lite på denna resa jämfört med förra årets roadtrip. Efter Prag så begav vi oss till Jesolo i Italien några nätter för att sedan ta båten över till Venedig.

Inlagt 2017-07-20 20:34 | Läst 921 ggr. | Permalink


(visas ej)

Hur mycket är tolv minus två?
Skriv svaret med bokstäver
Ibland måste fotograferingen kopplas av, för att själv bli avkopplad, och kunna koppla in långsamheten och själva njutningen av livet självt.